0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 2,25€ / min + pvm/mpm

KUN HYVÄT NEUVOT ON TARPEEN, OTA HELPIN ASIANTUNTIJA AVUKSESI

Tänä aikana on tärkeää saada arjen rutiinit rullaamaan. Hyvillä yhteyksillä, toimivilla laitteilla sekä päivitetyillä ohjelmilla turvataan paitsi yhteydenpito lähimmäisiin, niin mahdollistetaan myös sujuva työnteko ja etäopiskelu kotoa käsin.

Jos tekniikka temppuilee tai asennukset askarruttaa, niin muistathan, että Helpin asiantuntijat ovat valmiina auttamaan.

#helppivalinta #helppiratkoo #helppiasentaa

Puhelintuki

Usein asia ratkeaa nopeasti ja vaivattomasti soittamalla Helpin puhelintukeen. Etätuen avulla ratkaisemme hetkessä ongelmat ja opastamme sinua, kuin olisimme vieressäsi. Puheluiden keskimääräinen kesto alle 7min (8/2019)

Lähituki

Oma asiantuntija kotiin asentamaan tai ratkomaan pulmat? Kuulostaa jopa liian hyvältä, mutta näin toimii lähitukemme. Hinnat alkaen 79 € (Telia TV:n ja laajakaistan asennus + opastus). Varmista saatavuus ja TILAA lähituki numerosta p. 0600 10 100 (2,25 e/min + pvm/mpm).

Palvelupiste

Uusi puhelin, tietokone tai tabletti mielessä? Mikä sen helpompaa, kuin astua palvelevaan Telia Kauppaan. Asiantuntijamme tekevät uuden laitteen ostamisesta sinulle helppoa ja vanhan laitteen tiedot siirtyvät käsissämme vaivattomasti uuteen laitteeseen. Tiesithän että Helppi-palvelun voi maksaa myös Telian lahjakortilla - miten oiva lahjaidea! Helppi palvelee valituissa Telia Kaupoissa, klikkaa TUTUSTU.

SUOSITUIMMAT PALVELUT

ETÄTUELLA HELPOSTI APUA – SOITA MEILLE

Etätuki sovelluksella ohjaamme puolestasi puhelimia, tabletteja ja tietokoneita - sinun tehtäväksi jää vain katsoa, kun asiantuntijamme tekee puolestasi.

Lue lisää

PUHELIMEN TAI TABLETIN KÄYTTÖÖNOTTO

Oletko hankkinut uuden laitteen tai harkitsetko sellaisen hankkimista?

Onneksi olkoon, me teemme käyttöönotosta sinulle helppoa ja huolehdimme tietojen siirtämisen vanhasta laitteesta uuteen ja laitamme uuden laitteen puolestasi täysin käyttövalmiiksi.

Tutustu palveluun

Eroon roskapostista

Roskapostit ovat varsin ikävä haitta ja voivat aiheuttaa myös koneen saastumista mutta onneksi niistä on mahdollista päästä eroon! Helpillä autamme sinut eroon roskaposteista ja haittaohjelmista etätuen avulla puhelimitse.

Lue lisää

Aina maksuton kuntokartoitus

Laitteetkin kaipaavat huolenpitoa - Helpin pisteeltä saat aina maksuttoman kuntokartoituksen prakailevaan puhelimeen, tablettin tai köhivään tietokoneeseen.

Lue lisää