0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 2,25€ / min + pvm/mpm

Tarvitsetko apua?

Uusia laitteita, uusia palveluita ja uusia mahdollisuuksia. Siinä missä Liiga-lähetykset tuovat hienoja uusia kokemuksia koteihin ja katsojille, niin moni asiakas päätyy myös samalla hankkimaan uusia laitteita, jotka mahdollistavat paljon uutta, jota et välttämättä ole aiemmin päässyt kokemaan. Joskus näiden uusien laitteiden kanssa voi mennä myös sormi suuhun - se on ihan ok. Silloin apu löytyy Helpistä.

Liigan katsominen ja käyttöönotto on varsin vaivaton ja helppo juttu ja siitä selviää useimmiten myös omin avuin. Olemme laatineet verrattomat ohjeet tueksesi:

Liiga Chromecastilla ja Telia TV -sovelluksella -ohjeet

Liiga Telia TV -digiboksilla -ohjeet

 

Silloin kun haluat päästä todella helpolla ja jättää säätämisen muille, niin Telia TV -palveluiden tilaamisen yhteydessä kannattaa tilata Helppi tekemään puolestasi. Telia TV digiboksilla + laajakaista asennuksen saa koko Suomessa kotiin alkaen 25€. Kysy myyjältä tarkempi Helppi asennuksen hinta juuri sinun kotiisi.

Tutustu Liiga-paketteihin ja tilaa

 

Puhelintuki

Usein asia ratkeaa nopeasti ja vaivattomasti soittamalla Helpin puhelintukeen. Etätuella ohjaamme luvallasi laitteitasi ja saat avun ongelmaan, kuin olisimme vierelläsi. Turvallista ja nopeaa, siksi puhelintukeen on helppo tarttua ja saadu apu ongelmaan hetkessä.

Lähituki

Miksi lähteä minnekään saadakseen apua, kun me tulemme luoksesi? Niin helppoa tekniikka on kanssamme. Iloinen asiantuntijamme saapuu luoksesi parhaimmillaan jo saman päivän aikana.

Palvelupiste

Helppi asiantuntijat palvelevat valituissa Telia Kaupoissa. Löydät meidät jo 15 kaupasta ympäri Suomen. Kun kerran jätät uuden laitteen käyttöönoton meidän tehtäväksi ei mielesi enää tee alkaa itse säätämään. Helppo käyttöönottopalvelut tekevät laitteen ostosta erittäin mukavaa ja sinun vastuullesi jää vain nauttia uuden laitteen tuomista iloista.