Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Teemme työläät jutut puolestasi

Ota uusi puhelin tai tabletti käyttöön vaivattomasti. Nyt saat puhelimen tai tabletin käyttöönottopalvelun -25 %.
Tarjous koskee Telia Helpin Puhelimen / tabletin käyttöönotto – Helpoin -palvelua ja on voimassa 25.11.2019–12.1.2020.

puhelin tai tabletti käyttöön helposti

Eikö olisikin helppoa, jos voisit säästää hermoja ja aikaa hoitamalla uuden puhelimen tai tabletin ostamisen ja käyttöönoton samassa paikassa? Se onnistuu, kun tulet ostoksille Telia Kauppaan, jossa on Helppi -palvelupiste. Voit myös tulla meille jo aiemmin hankkimasi uuden laitteen kanssa.

Nyt saat Puhelimen / tabletin käyttöönotto – Helpoin -palvelun hintaan 30 € (norm. 40 €). Palvelu sisältää laitteen asennuksen sekä kuvien ja videoiden (alle 6 Gt) ja yhteystietojen kopioinnin vanhasta laitteesta uuteen.

Tarjous on voimassa 25.11.2019–12.1.2020.

Helppouden kolme tasoa

Puhelimen tai tabletin käyttöönottopaketeistamme on kolme eri tasoa: Helppo, Helpompi ja Helpoin. Helpoin-palvelu on niistä suosituin ja kaikkein kattavin. Nyt saat Puhelimen tai tabletin käyttöönotto – Helpoin -palvelun -25 %.

Näin se toimii

Uuden puhelimen tai tabletin käyttöönotto on paljon hauskempaa, kun joku hoitaa sen puolestasi. Kätevimmin koko homma hoituu, kun ostat laitteen suoraan Telia Kaupasta, jossa toimii Helppi-palvelupiste.

Etsi lähin Helppi-palvelupiste

26 Telia Helppi -palvelupistettä ovat käytössäsi ympäri Suomen Rovaniemeltä Espooseen asti.