Uuden aikakauden liittymä

Telia Dot on huippuluokan liittymä, jossa on reilumpi hinnoittelu.

  • Rajaton 4G-data, puhelut ja tekstarit
  • 4G-verkon maksiminopeus 100 Mbit/s, huippunopeus 300 Mbit/s vain +3 €/kk.
  • Maksat vain siitä mitä käytät, 0-25 €/kk
  • Tilaus, laskut ja asiakaspalvelu sovelluksessa
  • Suosittelemalla Telia Dot -liittymää ystävillesi voit ansaita ilmaisia päiviä
  • Uutta! Telia Dot -liittymän saat nyt myös eSIMillä uusimmille iPhone ja iPad -laitteille!

Lataa sovellus ja katso hinta-arviosi!

Saat viestinä linkin sovelluskauppaan.

30 päivän tutustumisjakson jälkeen hinta käytön mukaan enintään 25 €/kk.

30 päivän tutustumisjakson jälkeen hinta käytön mukaan enintään 25 €/kk.

Maksat vain siitä mitä käytät

Telia Dotissa ei ole monimutkaisia liittymäpaketteja, vaan maksat vain siitä mitä käytät – näin voit itse vaikuttaa laskusi suuruuteen. Voit käyttää dataa, puheluita ja tekstareita rajattomasti, ja hintaturvan ansiosta peruskäyttö ei koskaan maksa yli 25 €/kk. Liittymän avaaminen ei maksa mitään, emmekä sido sinua määräaikaisuuteen. Ensimmäiset 30 päivää peruskäyttö on maksutonta!

Saat hinta-arvion ennen tilaamista

Koska oman liittymän nykyistä käyttöä voi olla vaikea arvioida, saat hinta-arvion ennen kuin tilaat liittymän. Sinun ei tarvitse tietää, paljonko käytät puhelintasi, koska puhelimesi tietää sen. Telia Dot -sovellus laskee sinulle sen perusteella arvion, paljonko laskusi olisi. Arvion saamiseksi sinun ei tarvitse kirjautua tai luoda tiliä, ainoastaan ladata maksuton sovellus!

Tilaa liittymä suoraan puhelimestasi

Sataako räntää vaakatasossa? Ei hätää, Telia Dotin saat ostettua kotisohvaltasi. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ladata sovellus sovelluskaupasta. Tarvitset tilaamiseen vain muutaman minuutin ja uusi SIM-korttisi on jo matkalla. Heräsikö kysymyksiä tai tarvitsetko jeesiä? Apu on lähellä: tavoitat asiakaspalvelumme suoraan sovelluksesta arkisin kello 9–17.

Surffaile huoletta myös reissussa

Lomalle lähdössä? Telia Dot toimii sujuvasti myös ulkomailla. Euroopassa et edes huomaa eroa kotimaahan, sillä EU- ja ETA-maissa puhelut, tekstarit ja netin käyttö maksavat saman verran kuin Suomessa. Sovelluksella seuraat datankäyttöäsi helposti reaaliajassa ja edullisilla datapaketeillamme yhteydenpito on huoletonta vaikka maailman toiselta puolelta.

Tasapainota puhelimen käyttöäsi

Telia Dot auttaa sinua tiedostamaan, milloin ja miten käytät puhelintasi. Haluatko vähentää puhelimen turhaa vilkuilua? Tai päästä eroon näytön tuijottamisesta myöhään illalla? Oli tavoitteesi mikä hyvänsä, Telia Dot auttaa sinua saavuttamaan sen. Kaikkein tärkeintä on sinulle oikean tasapainon löytäminen.

Mukavampi digiarki koko perheelle

Telia Dot auttaa perheitä keskustelemaan digiarjesta yhdessä. Mitkä tavat sopivat teille? Kuinka paljon, usein ja mihin tarkoituksiin haluatte laitteita käyttää? Kun yhdessä sovitaan koko poppoolle sopivista tavoista, digiarkikin sujuu helpommin.

Näin asiakkaamme sanovat

”Liittymä on superhelppo ottaa käyttöön, laskutus hoituu kortilta ja lapsen käytön seuranta on helppoa.” – Aleksis

”Dot on ollut käytössä nyt jonkun aikaa ja täytyy sanoa, että tätä ollaan kaivattu! Siisti äppi ja hyvä käyttökokemus 👌” – Sansku2

”Tämä on parasta ja ripeintä asiakaspalvelua mitä koskaan olen saanut, kiitos.”  – Meri

”Huoleton ja kerrankin toimiva ratkaisu, jolla seurata puhelinlaskua ja sen kehittymistä.”  – Klaus