Liittymien aika on ohi

Dot on täällä

Dot on uuden aikakauden liittymä, joka hankitaan suoraan sovelluskaupasta. Dotissa ei ole monimutkaisia liittymäpaketteja vaan se mukautuu aina käyttäjälleen sopivaksi. Lisäksi Dot tarjoaa uudenlaisia työkaluja digiarjen hallintaan.

  • Maksat vain siitä mitä käytät
  • Yksi liittymä sopii kaikkeen käyttöön
  • Saat työkaluja tasapainoiseen digiarkeen

Kiinnostuitko? Tutustu Dotiin 30 päivän ajan maksutta!

Lataa sovellus

Dotin tarina

Suomessa on tehty matkapuhelimiin liittyvää historiaa monta kertaa. Täällä soitettiin maailman ensimmäinen gsm-puhelu, ja nykyisin käytämme enemmän mobiilidataa kuin mikään muu maa.

Tästä huolimatta liittymät Suomessa ovat yhtä perinteisiä kuin maailmalla ja asiakkaat kipuilevat edelleen samojen asioiden kanssa. Liittymien valintaan, sopimuksiin ja hinnoitteluun liittyy paljon monimutkaisuutta ja hankaluutta.

Oli siis aika siirtyä sanoista tekoihin ja keksiä liittymä uudelleen.

Syntyi Dot.

Tasapainota puhelimen käyttöäsi

Telia Dot auttaa sinua tiedostamaan, milloin ja miten käytät puhelintasi. Haluatko vähentää puhelimen turhaa vilkuilua? Tai päästä eroon näytön tuijottamisesta myöhään illalla? Oli tavoitteesi mikä hyvänsä, Dot auttaa sinua saavuttamaan sen. Kaikkein tärkeintä on sinulle oikean tasapainon löytäminen.

Mukavampi digiarki koko perheelle

Telia Dot auttaa perheitä keskustelemaan digiarjesta yhdessä. Mitkä tavat sopivat teille? Kuinka paljon, usein ja mihin tarkoituksiin haluatte laitteita käyttää? Kun yhdessä sovitaan koko poppoolle sopivista tavoista, digiarkikin sujuu helpommin.

Maksat vain siitä mitä käytät

Dotissa ei ole monimutkaisia liittymäpaketteja, vaan maksat vain siitä mitä käytät. Käyttösi voi olla joinain päivinä 30 senttiä ja toisina 70 senttiä, mutta hintaturvan ansiosta lasku ei koskaan ole yli euroa päivässä. Liittymässä ei ole avausmaksua, emmekä sido sinua määräaikaisuuteen.

Tilaa liittymä puhelimestasi

Sataako räntää vaakatasossa? Ei hätää, saat hankittua Dotin kotisohvaltasi, sillä liittymä tilataan suoraan sovelluksesta! Jos sinulla herää kysymyksiä tai tarvitset jeesiä, apu on lähellä: tavoitat asiakaspalvelumme sovelluksesta arkisin kello 9–17.

Sovelluksesta näet reaaliajassa, kuinka paljon käytät liittymääsi ja paljonko siitä kertyy maksettavaa. Maksu veloitetaan kuukausittain kortiltasi, ja useammankin liittymän laskut hoituvat näppärästi yhdellä veloituksella.

Laskutus Asiakaspalvelu Digihyvinvointi

Yksi liittymä sopii kaikkeen käyttöön

Tarvitsetko SIM-kortin tablettiin tai kakkospuhelimeen? Lopeta pakettien vertailu: Telia Dot sopii tarpeeseen kuin tarpeeseen, koska maksat vain silloin kun käytät liittymää. Surffaaminenkin sujuu, kun data liikkuu nopeasti Telian 4G-verkossa.

Huoletonta käyttöä myös reissussa

Lomalle lähdössä? Dot toimii sujuvasti myös ulkomailla. Euroopassa et edes huomaa eroa kotimaahan, sillä EU- ja ETA-maissa puhelut, tekstarit ja netin käyttö maksavat saman verran kuin Suomessa, eli korkeintaan 1 €/päivä. Nettiä voit käyttää Pohjolassa ja Baltiassa rajattomasti, EU- ja ETA-maissa käytössäsi on 0,36 gigatavua per päivä 4G-nopeudella.