Telia Dot – 4G Käytön mukaan

Tässä liittymässä maksat vain siitä mitä käytät

Vaikutat itse puhelinlaskuusi, ja seuraat sitä Telia Dot sovelluksessa reaaliajassa. Rajaton data, viestit ja puhelut kuuluvat liittymään.

TELIA DOT 4G KÄYTÖN MUKAAN

5-25 €/kk

Lataa Telia Dot sovellus ja tilaa!

Telia Dot 4G Käytön mukaan

Koko perheen liittymät yhdellä laskulla

Kaikkien liittymiesi veloitukset saat kätevästi yhdellä laskulla. Saat maksuerittelyn kuukausittain ja veloitamme maksukorttiasi automaattisesti. Sinun ei tarvitse huolehtia laskujen maksusta!

Asiakkaamme sanovat:

Tykkään kovasti
Vajaan kuukauden käytön jälkeen olen oikein tyytyväinen. Kaikki pelaa kuten pitääkin ja pidän siitä että maksan vain käytöstä. Kotona käytän nettiä WLANin kautta, muualla mobiilidatalla.

–Axerea

Maksat siitä mitä käytät

Telia Dot Käytön mukaan -liittymässä vaikutat itse laskusi suuruuteen. Säästät päivinä jolloin käytät liittymääsi vähemmän tai olet liittyneenä wifiin kotona ja työ- tai opiskelupaikalla.

Asiakkaamme sanovat:

Toimiva!
Todella hyvä liittymä kuin meille luotu! Neljän liittymän laskut putosivat huomattavasti kun ei enää makseta turhasta, vain siitä mitä käytetään!

– joneroy

Käytön mukaan -liittymä

Vaikuta itse laskuusi

Seuraa käyttöä

Surffaile huoletta myös ulkomailla

29,90 €/kk

Tutustu

Kiinnostaako kuitenkin kiinteähintainen?

Telia Dot 5G -liittymään kuuluu nopean netin ja lyömättömän asiakaskokemuksen lisäksi roppakaupalla viihdettä! Toisin kuin käytön mukaan liittymissä, hinta on joka kuussa sama 29,90 €. Tutustu maksutta 14 päivää!

Seuraa liittymäsi käyttöä reaaliajassa

Sovelluksessa pääset seuraamaan liittymiesi laskuja reaaliajassa ja säätämään mieleisesi estot esimerkiksi lapsen liittymään. Digihyvinvointi -osiosta löydät myös tehtäviä ja työkaluja oman ja perheen digiarjen pohdintaan.

Lataa sovellus ja tilaa oma Telia Dotisi suoraan sovelluksesta!

Erilaisia Telia Dotin käyttäjiä

Erilaisia Telia Dotin käyttäjiä

Erilaisia Telia Dotin käyttäjiä

Erilaisia Telia Dotin käyttäjiä

Liittymä lapselle

Voit ladata sovelluksen omaan puhelimeesi ja tilata liittymän toiseen laitteeseen. Telia Dot -sovelluksen ja liittymän ei siis tarvitse olla samassa laitteessa. Näin saat lapsen liittymän helposti tilattua omasta puhelimestasi.

Maksuton mobiilivarmenne

Mobiilivarmenteen avulla voit todistaa henkilöllisyytesi helposti ja turvallisesti jo yli tuhannessa suomalaisessa verkkopalvelussa. Voit ottaa mobiilivarmenteen käyttöön Telia Dot -sovelluksessa koska tahansa.

Asiakkaamme sanovat:

Aivan loistava, puhelinlaskun pienuus yllätti!

– Kankkulan

Tilaa suoraan sovelluksesta. Tutustu maksutta 14 päivää!