0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 — 2,50 € / puhelu + 2,50 € / alk. min + mpm/pvm
Neuvot ja niksit Tietokoneet ja internet Käyttöjärjestelmän päivitys

Käyttöjärjestelmän päivitys

Tietoturvasyistä sekä sujuvamman käytettävyyden vuoksi käyttöjärjestelmä, sen lisäosat sekä kaikki ohjelmat, joilla avataan vieraita tiedostoja tai jotka käyttävät verkkoyhteyttä, tulee päivittää aina heti, kun uusin päivitys on saatavilla.

Näin päivität käyttöjärjestelmäsi:

  • Hae Windows hakutoiminteella "Windows update" tai "tarkista päivityksien saatavuus" ja avaa päivityskeskus.
  • Lataa ehdotetut päivitykset tai aja päivityksien tarkastus. Jos päivityksiä ei ole saatavilla, on koneen päivitykset ajantasalla.
  • Latauksen jälkeen kone asentaa päivitykset automaattisesti. Asennuksen jälkeen kone tulee käynnistää uudelleen, jotta päivitykset tulevat käyttöö. Tällöin myös käynnistyksessa voi mennä normaalia pidempään.
  • Älä koskaan sammuta koneen virtaa kesken päivityksen ja huolehdi, että kannettavassa tietokoneessa on virtajohto kytkettynä päivityksen ajaksi, jotta akku ei pääse tyhjenemään ja virta katkeamaan.

Tiesithän, että Tietokoneen vuosihuolto -palveluun kuuluu tietokoneen päivityksien tarkastus ja asennus. Palvelussa on myös paljon muuta tietokoneen turvallisuuden kannalta tärkeitä tarkistuksia.

 

Saisiko olla asennuspalvelua?

Telia Helppi on helpoin vaihtoehto esim. uusien älypuhelinten, tablettien, älytelevisioiden tai tietokoneiden ja lisälaitteiden käyttöönottamiseksi tai teknisten pulmien ratkasijaksi. Asennamme ja ratkomme puolestasi puhelimitse tai luonasi paikanpäällä sekä nyt myös kahdessa Telia Kaupassa.

0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 — 2,50 € / puhelu + 2,50 € / alkava min + mpm/pvm

Lue lisää