0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 — 2,50 € / puhelu + 2,50 € / alk. min + mpm/pvm
Palvelut Tietokoneen vuosihuolto
Tietokoneen ohjelmistotason läpikäynti ja ohjelmistotason huoltotoimenpiteet

Tietokoneen vuosihuolto

Tietokoneen vuosihuolto

Riippuen valinnastasi, Helppi tekee tietokoneesi käyttöjärjestelmän vuosihuollon joko puhelimitse etätukena varaamanasi ajankohtana tai saapuen tekemään sen luoksesi. Toki voit myös soittaa suoraan Helpille varaamatta aikaa.

Mikäli tilaat Helpin palvelukäynnin, niin Helpin lähituesta soitetaan sinulle ja sovitaan yhdessä Helpin käyntiaika luoksesi.

Helpin henkilö tulee paikanpäälle sovittuna aikana ja tekee tietokoneesi käyttöjärjestelmän vuosihuollon. 

Tähän palvelukokonaisuuteen kuuluu mm. se, että Helppi ajaa pikaskannauksen tietokoneesi käyttöjärjestelmässä, jotta havaitaan siinä mahdollisesti olevat virukset/haittaohjelmat. Sen jälkeen käydään käyttöjärjestelmän asetuksista läpi lista siihen asennetuista ohjelmista ja tarvittaessa poistetaan sinun luvallasi turhat ohjelmat. Helppi käy myös läpi käyttöjärjestelmän käynnistyksen yhteydessä taustalle käynnistyvät ohjelmat ja palvelut ja hän voi luvallasi sammuttaa ns. hyödyttömät automaattiset ohjelmakäynnistykset, jotka kuormittavat käyttöjärjestelmän resursseja. Sen jälkeen käydään läpi vapaa levytila ja tarkistetaan kovalevyn mahdolliset virheilyt sekä muun laitteiston tila. Lopuksi arvioidaan koneen keskusmuistin käyttö ja riittävyys. 

Muut käyttäjät katsoivat myös