Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Jokainen koti on älyn arvoinen

Telia Zone tuo älyn kotiisi. Nokkelat palvelut ja sovellukset helpottavat arkeasi.
Hienoa, olet Telia Zonen piirissä.
Lue lisää
Et ole Telia Zonen piirissä.
Lue lisää

Koti kaipaa älyä

Telia Zone on uusi palvelu, jota testaamme parhaillaan asiakkaidemme kanssa. Tuote tulee markkinoille myöhemmin vuonna 2018.

Haluaisitko tietää, onko kotiovi jäänyt lukitsematta? Tai ilmoituksen, kun lapset saapuvat koulusta kotiin? Telia Zone tekee kodistasi pikkaisen älykkäämmän ja arjestasi helpomman.

 

Telia Zone -pilotti Yhteisön jäsenille

yhteisön jäsenet testasivat zonea

Telia Yhteisön jäsenistä koostuva ryhmä testasi Telia Zoneen liittyviä palveluita ja sovelluksia sekä samalla ideoi myös uusia. Tutustu pilotoijien käyttökokemuksiin ja kehitysehdotuksiin Yhteisössä.

Tutustu

Näin älyllistät kotisi

Palvelut

Usein kysyttyä Telia Zonesta
Mikä on Telia Zone?

Telia Zone on Telian ratkaisu älykodin keskukseksi. Se mahdollistaa olemassa olevien palveluiden tai laitteiden älykkäämmän käytön. Teet kodistasi älykkäämmän aktivoimalla sovelluksia tai palveluita tai liittämällä laitteita Telia Zone -palveluun. Voit esimerkiksi lisätä älylukkoihin tai valvontakameroihin toiminteen, joka muistuttaa lukitsemattomista ovista kaikkien poistuessa kotoa tai laittaa kamerat päälle, kun viimeinenkin perheenjäsen suuntaa ulos.

Miksi hankkisin Telia Zone -palvelun?

Telia Zone tekee älykkäistä palveluista entistä älykkäämpiä. Telia Zone säätää sovelluksia, palveluita ja liitettyjä laitteita sinun, kotisi ja elämäsi mukaan. Lisäksi Telia Zone -käyttäjät saavat tarjouksia yhteistyökumppaneiltamme. Sinä päätät itse, miten haluat käyttää Telia Zone -palveluasi. Tyydy ilmaisiin sovelluksiin tai osta elämääsi huomattavasti helpottavia laitteita.

Mistä tiedän, onko minulla Telia Zone?

Tarkista, että laajakaistaliittymäsi on yhteensopiva.

Mitä Telia Zone maksaa?

Telia Zone ei maksa mitään, vaan se on toiminto Telian reitittimissä. Sen sijaan jotkut yhteistyökumppaniemme tuotteista maksavat, mutta esimerkiksi CoPlay ja IFTTT ovat ilmaisia.

Miten Telia Zone eroaa muista älykotiratkaisuista?

Kun aktivoit Telia Zone -palvelun kanssa yhteistyökumppaniemme sovelluksia, palveluita ja älylaitteita, niistä tulee pikkaisen älykkäämpiä. Telia Zone -palvelun avulla ne tunnistavat, kun sinä tai perheenjäsenesi on kotona tai poissa kotoa ja sopeutuvat sen mukaan.

Telia Zone palvelee siis koko perhettä. Toisin kuin monet muut älykotiratkaisut, Telia Zone ei ole riippuvainen käyttäjästä. Kaikki samaan wifiin liittyneet voivat hallita Telia Zone -palveluun liitettyjä älytoimintoja.

Lisäksi toiset älykotiratkaisut vaativat usein, että osta uusia laitteita. Telia Zone -palvelun käytön voit aloittaa vaikka heti.

Onko olemassa Telia Zone -sovellusta?

Ei vielä. Hallinnoit Telia Zone -palveluun liitettyjä tuotteita ja palveluita niiden omilla sovelluksilla.

Toimiiko Telia Zone mobiililaajakaistassa?

Ei, Telia Zone on kiinteiden laajakaistareitittimiemme toiminto.

Onko hybridireititin Telia Zone -yhteensopiva?

Hybridireititin tulee tukemaan Zonea. Toiminnollisuus tuodaan syksyn 2018 aikana hybridireitittimiin päivityksenä.

Kuinka lopetan Telia Zonen käytön?

Voit helposti lopettaa Telia Zonea hyödyntävien palveluiden, kuten Tekstarivahdin tai IFTTT:n, käytön kyseisessä sovelluksessa. Telia Zone -toiminto on itsessään aina valmiina reitittimessä.

Näytä vähemmän
Ratkaisuja ongelmatilanteisiin
Mitä teen, jos tekstarivahti ei tunnista, että olen Zonessa?
  • Tarkista, että liittymäsi on yhteensopiva.
  • Tarkista, että päätelaitteesi on liittynyt Telia Zone -reitittimen wifi-verkkoon.
  • Huom! Telia Zone ei toimi VPN-yhteyden kanssa.
Mitä teen, jos minulla on ongelmia kumppanitarjoaman kanssa?

Ota yhteyttä kyseisen kumppanin tuotetukeen:

Näytä vähemmän