Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Virtuaalinen tila yhteistyöhön

Telia Tila on yksilön ehdoilla suunniteltu tiimityöpalvelu jopa tuhannelle osallistujalle. Keskustele, chattaa, piirrä ja jaa tiedostoja ympäri maailman, omalla tavallasi. Kysy lisää ja kokeile ilmaiseksi!

Telia tila on aina siellä, missä haluat

  • Verkkopalvelu toimii globaalisti lähes kaikissa maissa ja kaikilla laitteilla. Telia Tila -käyttäjänä voit kutsua kokoushuoneeseen kenet tahansa, organisaatiosta riippumatta.
  • Telia tila skaalautuu 1000 hengen kokoukseen, luentoon tai seminaariin. Webinaaria voi seurata jopa 3000 ihmistä.
  • Tietoturvallinen ryhmätyöpalvelu on integroitavissa saumattomasti muihin sovelluksiisi.

 

Mitä kaikkea Telia Tilassa voi tehdä?

JAMK vie koulutusta ulkomaille Telia Tilan avulla

Jyväskylän ammattikorkeakoulu tekee yhteistyötä Kiinalaisen Beihuan yliopiston kanssa kouluttaen sairaanhoitajia niin lähiopintojaksoilla kuin verkossakin. Hyvien käyttökokemusten siivittämänä Telia Tilan käyttöä ollaan laajentamassa eri oppimisen alueille sekä mantereille.

Lue koko artikkeli

Verkko-opinnot ja videokokoukset sujuvoittavat Novian toimintaa

Monialainen ammattikorkeakoulu Novia valitsi Telian Tila- ja Videoneuvottelu-palvelut ratkaisuiksi henkilöstön videokokouksiin ja opiskelijoiden sujuvaan etäopetukseen.

Lue koko artikkeli

Telia Tila mukautuu tarpeisiisi

Tarjolla ovat myös 1000 osallistujan Event Center -neuvottelut, mahdollisuus liittää päätelaitteet ja puhelinverkkoyhteydet palveluun sekä erilliset ratkaisut opetuskäyttöön.

Kysy lisää ja kokeile ilmaiseksi

Löysitkö jo mieleisesi Telia Tila -paketin? Vai onko sinulla vielä kysyttävää ja haluaisit kokeilla palvelua ilmaiseksi? Ota yhteyttä, niin saat pian Telia Tilan käyttöösi.