Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Teams on uusi Skype

Microsoft Teamsin avulla yhteistyö työkavereiden kanssa on helpompaa kuin koskaan.

Ajat muuttuvat, yhteydenpito helpottuu


Microsoft Teamsin avulla työnteko on yhteisöllistä tiimityötä – ei vain pelkkiä viestejä ja puheluita.

On aika sanoa hyvästit Skype for Business -palvelulle ja ottaa käyttöön Microsoft Teams. Microsoft korvaa Skype for Business -palvelun uudella Microsoft Teams -palvelulla, jolla viestittely asiakkaan tai työkavereiden kanssa on entistäkin sujuvampaa ja helpompaa.

Microsoft Teamsin avulla yhteistyö työtovereiden kanssa on helpompaa kuin koskaan, sillä kaikki onnistuu samassa paikassa aina ryhmäkeskusteluista ja videopalavereista suunnitteluun, tiedostojen jakamiseen ja moneen muuhun.

Uusien tiimityöominaisuuksien lisäksi Microsoft Teams-sovellus sisältää tutut Skype for Business -ominaisuudet, kuten pikaviestit, puhelut ja neuvottelutoiminnot. Vertailu kaikista Teamsin ja Skypen ominaisuuksista löytyy täältä.

Uusissa Office 365 Business, Business Premium ja Business Essentials -tilauksissa Skype for Business on jo korvattu uudella Teams-palvelulla. Nykyisten asiakkaiden siirtyminen Teamsiin tapahtuu Microsoftin ajastamana alkuvuodesta 2019.

Lue lisää Teamsista

Miten tämä tapahtuu käytännössä?

Microsoftin ajastaman päivänmäärän jälkeen Skype for Business -sovelluksella ei pysty enää kirjautumaan palveluun. Skype for Business -sovellukseen tulee ilmoitus, jossa käyttäjää pyydetään asentamaan koneelleen uusi Teams-sovellus.

Lataa jo nyt

Teams tuo mukanaan uusia ominaisuuksia

Teamsin käyttäjäkokemus on suunniteltu huomattavasti paremmaksi. Se ei rajoitu vain chattiin sekä ääni- ja videopuheluihin, vaan on kehitetty työkaluksi, joka pystyy vastaamaan useampiin tarpeisiin yhdessä sovelluksessa.