Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Missä netti, siellä toimistosi

Rakenna monipuolinen modernin työn ekosysteemi! Office 365 on etätyön mahdollistava, turvallinen pilvipalvelu, jonka avulla toimistosi sisäinen ja ulkoinen viestintä tapahtuu fiksusti ja vikkelästi, päivästä toiseen.

office 365 – maailman suosituin pilvipalvelu

Yrityksen sähköisten työkalujen kavalkadi saattaa joskus paisua turhan suureksi. Jos kallista työaikaa kuluu tietojen jatkuvaan metsästykseen, lienee aika yhtenäistää yrityksesi ratkaisut ja siirtyä monipuoliseen, nykyaikaiseen pilvipalveluun.

Office 365 Business -paketit

Tarvitsetko Officen kaikilla herkuilla vai pelkästään perustyökaluilla? Valitse alta tarpeitasi vastaava Office 365 -paketti.

Office 365 Business -paketin ostajana saat myös yksilöllisen verkkotunnuksen maksutta (ensimmäiset 12 kk).
 

suojaa office 365 -pakettisi

Maksimoi Office 365 -sovellusten tietoturva Azure Information Protection -lisenssillä. Lähetä salattuja sähköposteja ja hanki turvallinen suojaus kaikkiin Office 365 -tiedostoihin – myös mobiililaitteissa.

Tutustu ja hanki

Ominaisuudet

Lue lisää

Word auttaa oikeinkirjoituksessa ja kieliopissa ja hämmästyttää toiminnallisuudellaan, myös mobiilisovelluksessa.

Excelillä luot laskentataulukoita helposti mallien avulla tai itse, suoritat laskutoimitukset modernien kaavojen avulla ja analysoit dataa tehokkaammin.

PowerPoint auttaa luomaan visuaalisesti mieleenpainuvia ja erottuvia esityksiä, joita voit elävöittää monin eri tavoin. Saat herätettyä diasi eloon muutamalla klikkauksella.

OneNotella pidät elämän järjestyksessä digitaalisen muistikirjasi avulla, jonka saat joka laitteellesi. Helppo haku ja navigointi auttavat kaaoksen taltuttamisessa.

Publisher on Microsoftin julkaisuohjelma PC-koneille. Sen simppeleiden työkalujen ansiosta huomiota herättävien kuvien luominen on helppoa.

Näytä vähemmän
Lue lisää

Koska Outlook 365 synkronoi sähköpostit, kalenterit ja yhteystiedot kaikissa laitteissa (iOS, Android ja Windows) reaaliaikaisesti, tiedot ovat aina ajan tasalla käyttämästäsi laitteesta riippumatta. Aikataulutus on helppoa ja vaivatonta olinpaikasta riippumatta: jaetuista kalentereista näet, kuka on vapaa ja kuka varattu. 

Voit työstää ja jakaa Office-liitteitä tietokoneesta tai pilvipalvelusta. Outlook on saatavilla sekä työpöytä- että selainversiona, ja käyttäjäkohtaisen postilaatikon säilytystilaa on peräti 50 gigatavua. 

Voit hankkia pelkän pilvessä toimivan Microsoftin yrityssähköpostin myös erillisenä, huolettomana ja turvallisena Exchange Online -palveluna.

Näytä vähemmän
Lue lisää

Teams on tiimityön keskus, jolla tavoitat kollegat kätevästi pienissä juoksevissa asioissa chatin kautta. Voit luoda oman tiimisi, chattailla meilien lähettämisen sijaan ja muokata tiedostoja simultaanisti ja turvallisesti. 

Tavoitettavuustiedot, pikaviestitoiminnot, tietokoneiden väliset ääni- ja videopuhelut sekä online-kokoukset tukevat ryhmätyön tekemistä paikasta ja ajasta riippumatta. Palvelussa on mahdollista esimerkiksi tarkistaa nopeasti, onko työtoveri online-tilassa ja tavoitettavissa. Työpöydän, online-luonnoslehtiöiden tai esitysten jakaminen on myös mahdollista. 

Yammer on yrityksen oma sosiaalinen media, jonne voit perustaa eri ryhmiä tiedonjakamista varten. Yammer tarjoaa Office 365:stä tutut yritystason tietoturva-, yhteensopivuus- ja hallintaominaisuudet.

Näytä vähemmän
Lue lisää

Kun tiedostot ovat pilvessä, voit käyttää niitä missä tahansa selaimella tai Office-sovelluksella. Tilakaan ei lopu kesken, sillä OneDrive for Businessin varmuuskopiointiohjelma sisältää 1 teran verran tallennustilaa. OneDriven avulla onnistuu muun muassa tiedostojen tarkastelu ja muokkaaminen mobiilisti, reaaliaikainen Office-asiakirjojen yhteismuokkaaminen sekä asiakirjojen automaattinen versiointi ja historiatietojen tallennus.

Tiedostosi pysyvät pilvessä myös suojattuina ja turvassa. Eikä huolta, jos koneesi kaatuu: OneDriven automaattinen varmuuskopiointi suoraan pilvipalveluun varmistaa, ettet menetä lopullisesti yhtäkään diaesitystä tai asiakirjaa.

Sharepoint Onlinella rakennat yrityksesi intranet-sivustot. Pilvipohjainen palvelu auttaa organisaatioita jakamaan tietoa ja sujuvoittaa yhteistyötä työtovereiden, kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Palvelu tukee tiedostojen jakamista ja yhteistyön tekemistä verkkosivustojen avulla helppokäyttöisillä työkaluilla. Keskitetylle sivustolle tallennettuja tiedostoja ja yritystietoja voi käsitellä missä tahansa reaaliaikaisesti. Voit käyttää SharePoint-uutissyötettä vaivattomasti paikasta riippumatta SharePoint-mobiilisovelluksella, joka on saatavilla moneen eri laitteeseen.

Näytä vähemmän
Lue lisää

Bookingsilla teet tapaamisajan varaamisen helpommaksi asiakkaillesi. Sovelluksessa asiakkaat voivat helposti varata tapaamisen kanssasi silloin, kun he itse haluavat. Sinä taas saat aikataulusi hallintaa varten käyttöösi yksityisen kalenterin sekä automaattiset varmistukset ja muistutukset, jotka säästävät aikaa. Voit siis entistä helpommin ajoittaa ja hallita tapaamisia asiakkaidesi kanssa. 

Outlook Customer Manager tarjoaa pienelle yritykselle simppelin mutta fiksun asiakashallintaratkaisun, joka toimii suoraan Outlookissa. Sovellus järjestää meilit, kokouskutsut, puhelut, muistiinpanot, tehtävät, sopimukset, deadlinet ja muut tiedot automaattisesti yhteen paikkaan. Asiakassähköpostit eivät siis taatusti enää katoa saapuneiden viestien kansioon. 

Näytä vähemmän

Apua Käyttötuesta

Ongelmia Officen kanssa? Käyttötuki auttaa puhelimitse ja paikan päällä.