Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Miltä yrityksesi kuulostaa?

Soundtrack on täysin yrityskäyttöön räätälöity musiikkipalvelu, jolla luot tismalleen oikean tunnelman liiketiloihisi ja samalla parempaa asiakaskokemusta. Se korvaa edeltäjänsä, Spotify Business -palvelun.

Taustamusiikkia yrityskäyttöön, helposti

Musiikilla on merkitystä, olipa yrityksesi sitten kahvila tai kauppa, taksi tai tapahtumajärjestäjä. Sävelillä on todettua vaikutusta asiakkaiden ostopäätöksiin sekä työntekijöiden viihtyvyyteen. Kun yrityssovellus ja musiikkiluvat ovat kunnossa, voit unohtaa radion toistuvat soittolistat ja luoda liiketilaasi aivan uniikin äänimaailman.

Palvelu toimii kaikilla olemassa olevilla laitteillasi, kuten Android- tai iOS-laitteella tai Windows-tietokoneella. 

Soundtrack
Siirry tilaamaan

Luo yrityksesi kuuloinen äänimaailma.

Soundtrack
59,90 € kk

hinta per lokaatio

Palvelun hyödyt yrityksellesi

Musiikin merkitys liiketoiminnalle

Ei ole lainkaan yhdentekevää, soiko yrityksessä taustamusiikki vai ei. Tutkimusten mukaan asiakkaista...

35 %

viipyy pidempään

Asiakkaat asioivat yrityksessä pidempään taustamusiikin ansioista.

21 %

suosittelee

Taustamusiikki saa asiakkaat herkemmin suosittelemaan yritystä.

14 %

ostaa enemmän

Taustamusiikilla on positiivinen vaikutus asiakkaiden ostopäätöksiin.

soundtrACK vs. spotify business

Nykyasiakkaamme jatkavat vielä Spotify Business -jäsenyydellä, mutta siirtyvät keväällä 2019 Soundtrackin käyttäjiksi. Saat myös siirrettyä Spotify-soittolistasi uuteen sovellukseen. Tsekkaa taulukosta, millä muilla tavoin musapalvelut eroavat toisistaan.

 

soundTRACK

SPOTIFY BUSINESS

Lisenssityypit Yksi lisenssi, joka käy kaikille Kolme lisenssityyppiä yrityksen koon ja liikevaihdon mukaan: Single, Multiple ja Multiplen lisäzone
Soitinsovellus Android, iOS, Windows iOS, Windows
Voinko käyttää omien Spotify-listojen soittoon? Kyllä Kyllä
Voinko käyttää Spotifyn kuluttajasovelluksella? Ei Kyllä, mutta ei suositeltavaa

 

Usein kysyttyä

Pitääkö minun kuitenkin edelleen maksaa oman maani tekijänoikeusjärjestölle?

Kyllä. Soundtrack-tilin maksu sisältää mekanisointioikeudet, mutta ei esitysoikeuksia. Esitysoikeuksista on maksettava kunkin maan tekijänoikeusjärjestölle (niin sanottu teostomaksu). Suomessa saat tarvittavat esitysluvat Teoston ja Gramexin yhteispalvelusta.

Millaisia soundtrackit ovat?

Kun valitset soundtrackin, sinun ei tarvitse huolehtia soittolistojen päivittämisestä tai saman kappaleen kuulemisesta yhä uudelleen ja uudelleen. Soundtrackit ovat 40 tunnin musiikkiaikatauluja, joissa kappaleet eivät toistu – yksittäinen kappale tulee toistetuksi vain kerran viikossa. Valikoima sisältää musiikkia erilaisista tyyleistä ja erilaisin energiatasoin, joten sinun on helppo löytää jotain oman yrityksesi brändiin sopivaa.

Kaikki Soundtrack-palvelun musiikki on asiantuntijoiden kuratoimaa. He ovat varmistaneet sovelluksessa soivan musiikin olevan sopivaa julkisiin tiloihin, kuten ravintoloihin, kahviloihin, myymälöihin ja muihin yleisiin tiloihin. Kappaleiden kuratoinnissa on otettu huomioon biisien alkusoiton ja loppusoiton pituus ja varmistettu, ettei kappaleiden lyriikoissa ole suorasukaista tai epäasiallista kielenkäyttöä.

10 % soundtrackeista päivitetään kuukausittain, jotta kappaleet pysyvät ajantasaisina. Sinun ei siis tarvitse keskittyä dj-töihin yrityksen ydinliiketoiminnan sijasta. 

Millaisia soittolistat ovat?

Soittolistat sopivat täydellisesti ajallisesti rajattuihin tapahtumiin yrityksessänne. Soittolista sisältää enimmillään 4–8 tuntia musiikkia ja sopii erinomaisesti tilaisuuksiin, jotka eivät ole osa päivittäistä liiketoimintaa. 

Mikä ero on soundtrackeilla ja soittolistoilla?

Soundtrackin ja soittolistan ero on ensisijaisesti musiikkivirran pituus. Soittolista sisältää 4–8 tuntia musiikkia ja soveltuu erinomaisesti ajallisesti rajattuihin tapahtumiin, kun taas soundtrackit kattavat kokonaisen viikon. Soittolistoja yhdistelemällä voit myös koota yrityksesi oman viikoittaisen musiikkiaikataulun.

Millä laitteilla Soundtrack toimii?

Soundtrack-palvelun käyttöä varten ei tarvitse hankkia mitään erityistä laitteistoa. Lataa sovellus Android- tai iOS-laitteelle tai Windows-tietokoneelle, yhdistä se keskitetyn hallintanäkymän yhdistämiskoodilla ja aloita käyttö!

Millainen hinnoittelu Soundtrackilla on?

Soundtrack maksaa 59,90 €/kk per lokaatio. Tarvitset yhden lokaation jokaista musiikkipaikkaa varten. Palvelu ei ole määräaikainen, eli voit siis perua tilauksesi milloin tahansa. Aktivoitujen tilausten maksuja ei hyvitetä. Esimerkki hinnoittelusta: 

  • Kahvilan omistajalla on neljä kahvilaa neljässä eri osoitteessa. Hänen on tilattava yksi lokaatio jokaista kahvilaa varten, eli kuukausimaksu on 239,60 € (4 * 59,90€).
  • Hotelli haluaa soittaa eri musiikkia aulassa ja baarissa. He tilaavat kaksi lokaatiota ja hotellin kuukausimaksu on 119,80 € (2* 59,90 €/kk).
Saanko tuotua Spotify-soittolistojani Soundtrackiin?

Saat. Katso tarkemmat ohjeet Soundtrackin sivuilta.

Toimiiko Soundtrack eri käyttöjärjestelmissä (Android, iOS ja Windows)?

Toimii, mutta käyttöjärjestelmien toiminnallisuudessa on joitakin eroja. Tsekkaa taulukko alla.

 

 

ios-soitin

android-soitin

windows-soitin

Löydä ja lisää uutta musiikkia*

Aloita, pauseta ja hyppää kappaleiden yli

Jaa soitossa oleva kappale

Muuta äänenvoimakkuutta

Muuta soitossa olevaa soundtrackia, soittolistaa tai aikataulua

Näe kappalehistoria

Näytä koko näytöllä soitossa oleva kappale

Soita musiikkia offline-tilassa

Hallinnoi iOS Remote -sovelluksellamme

Hallinnoi musiikkia työpöytäsovelluksellamme

* Sinun täytyy olla kirjautunut sisään löytääksesi uutta musiikkia