Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Edistyksellinen asiakaspalveluratkaisu

Hyvästi haastavat asiakaspalvelutilanteet – Telia ACE:lla hoidat yhteydenotot kontrolloidusti, puheluista someen ja chat-boteista tekoälyyn.

Mikä on telia ace -asiakaspalveluratkaisu?

Telia ACE palvelualusta on tarkoitettu yrityksen ja asiakkaan väliseen kommunikointiin. Se on korkean käytettävyyden pilvipalveluratkaisu, jolla varmistat vaihdepalvelun kattamaan asiakkaan kaikki palveluodotukset. Palvelun avulla voidaan toteuttaa asiakastarpeen mukaisesti optimaalinen asiakaspalveluratkaisu niin puhe-, chat-, sähköposti- kuin sosiaalisen mediankin kanavissa, unohtamatta weblomakkeita ja verkkosivuja. Palvelu soveltuu kaiken kokoisille yrityksille, sijainnista riippumatta. 

Mitä ominaisuuksia palvelu sisältää?

Palvelu sisältää laajan valikoiman kaikkikanavaiseen asiakaspalveluun tarvittavia toiminnallisuuksia. Asiointihistoria ja kattavat integraatiomahdollisuudet mahdollistavat liiketoimintasovellusten, kuten CRM ja ERP, integraation asiakaspalvelu-tapahtumassa. Palvelu mahdollistaa saumattoman siirtymisen automaattisten ja manuaalisten kontaktien välillä niin että historiatiedot seuraavat aina kontaktin mukana. Tekoälyllä tuotetut chat-botit, usein kysytyt kysymykset ja tietämyskannat mahdollistavat itsepalveluasioinnin ajasta ja paikasta riippumatta.
 

Lisätietoja palvelusta

Chat – uusi askel asiakaspalvelussa

Chat on asiakkaalle helppo tapa ottaa yhteyttä ja sen suosion on vain povattu kasvavan. Ole kehityksen etunenässä, lataa ilmaiset chat-oppaat ja poimi konkreettiset vinkit asiakaspalvelun laadun varmistamiseksi.

työpaikkana koko eu

Telia Pro EU L -puhelinliittymällä surffailet rajattomasti kaikkialla Pohjolassa ja Baltiassa sekä 10 gigan verran kuussa EU/ETA-alueella.

Tilaa

Yhtenäinen yritysnumero

Hanki yrityksellesi yhtenäiset 020-alkuiset yritysnumerot ja muistat jatkossa helposti työkavereidesi numerot.

Tutustu