Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Ketterä yritysverkko on muutosten mahdollistaja

Varmista liiketoimintasi toimivuus kaikkialla, tilanteessa kuin tilanteessa. Me tarjoamme uuden ajan yritysverkon, joka mukautuu toimintaympäristösi muutoksiin.

Miksi ketterä yritysverkko?

Digitalisaatio on mahdotonta ilman toimivia tietoverkkoja. Lähes jokainen yritys on riippuvainen tietoverkkojen toimivuudesta, sillä niiden päälle rakentuvat tärkeät toiminnot, joita ilman yritys ei tule toimeen.

Liiketoimintaympäristön nopeat muutokset vaativat verkolta ketteryyttä tukea liiketoiminnan muutoksia ja kasvua. Uusiin ja muuttuviin asiakastarpeisiin on vastattava nopeasti. Yhä useampi yritys toimii partneriverkostossa ja palvelut ovat pilvessä, joten käyttäjien pääsy niihin on taattava globaalisti 24/7.

ketterän yritysverkon hyödyt

  • Perusta jopa päivässä toimipiste kotimaahan tai ulkomaille
  • Skaalaa verkkoa yrityksen tarpeiden mukaan
  • Tarjoa partnereillesi pääsy yrityksesi sovelluksiin ja palveluihin
  • Reagoi itse muutoksiin nopeasti itsepalvelutyökaluilla
  • Sinulla on tilannekuva verkon tilasta ja voit nukkua yösi rauhassa

Ketterän yritysverkon ratkaisut

asiakasKertomuksia ketterästä yritysverkosta

Perheyhtiöstä globaaliksi konserniksi – satavuotias monialayhtiö menestyy niin kotimaassa kuin kansainvälisesti

Teknologiajättien, alustatalouden ja yksisarvisten aikakaudella saattaa unohtua, että Suomi on täynnä menestystarinoita, joista voi puhua ylpeydellä myös kansainvälisissä yhteyksissä.

Lue lisää

Indmeasin työntekijät pystyvät työskentelemään mistä ja milloin vain, kiitos Liikkuva Yritysverkko -palvelun

Liikkuva Yritysverkko -palvelun käyttöönoton jälkeen Indmeasin liikkuvaa työtä tekevien arki helpottui – työntekijät voivat nyt käyttää sisäverkon palveluita ja tietoja mistä tahansa, kun heillä on käytössään Telian matkapuhelinliittymä.

Lue lisää

Liikkuva Yritysverkko keventää lakimiesten arkea

Reilussa kymmenessä vuodessa juridiikan alan käytännöt ovat säilyneet melko muuttumattomina – sen sijaan työvälineet ja palvelut vaativat päivittämistä, jotta asiantuntijat voivat keskittyä täysillä työntekoon myös paikkariippumattomasti. Hyvärinen & Pääkkö Oy päätyi tästä syystä ottamaan Telian Liikkuvan Yritysverkon käyttöönsä.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi meille, niin suunnitellaan yhdessä yrityksesi tarpeisiin sopiva, liiketoiminnan muutoksia tukeva verkottamisratkaisu.

Jätä yhteystietosi meille

Miksi valita Telia?

Tarjoamamme yritysverkkoratkaisut soveltuvat eri kokoisille yrityksille ja mukautuvat joustavasti yritysten erilaisiin ja muuttuviin tarpeisiin. Yrityksesi verkkoinfrastruktuuri toteutetaan, valvotaan, hallitaan ja huolletaan yhtenä saumattomana palvelukokonaisuutena.

Olemme alan markkinajohtaja ja edelläkävijä. Investoimme Suomessa vuosittain noin 200 MEUR verkkoihin ja tutkitusti meillä on maailman puhtaimmat verkot.

olemme Verkottamisen edelläkävijä

Telia Carrier tarjoaa yrityksellesi maailmanlaajuisesti verkkopalveluita. Voit vauhdittaa liiketoimintaasi 5G verkolla esimerkiksi toimitusketjun reaaliaikaisella seurannalla ja koneiden etähallinnalla. Telia Helsinki Data Center tarjoaa joustavia ja tietoturvallisia datakeskus- ja pilvipalveluita. Liiketoiminnan jatkuvuuden varmistaminen onnistuu Telia Cygaten asiantuntijoidemme kautta.

Kaipaatko apua liikkeelle lähtemisessä?

Yhdistä uusi ratkaisu osaksi liiketoimintasi toimintatapoja. Uuden verkkoratkaisun käyttöönotossa saat apua konsultoinniltamme. Konsultoinnissamme yhdistyvät asiantuntijoidemme kokemus ja osaaminen uusista teknologioista.