Lomalle lähdössä? Katso näppärät vinkit loma- ja poissaolotiedotteen tekemiseen Lue lisää

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Telia Verkkotunnuksella liiketoimintasi pelaa

Onko digitaalisten myyntikanavien toimivuus liiketoimintasi ytimessä? Hanki yrityksellenne turvallinen verkkopalveluiden ylläpito Telia Verkkotunnus -palvelulla.

Mikä on Telia Verkkotunnus?

Telia Verkkotunnus -palvelulla varmistat, että digitaalinen liiketoimintasi pyörii. Verkkokaupan toimivuus ja sivuston kävijämäärien kasvuun varautuminen ovat bisneskriittisiä asioita, jotka on hyvä pitää kunnossa. Palvelu sopii vaativan digitaalisen toimintaympäristön ylläpitoon ja liiketoimintaan, jonka jatkuvuus on turvattava. Voit tutustua eri palveluvaihtoehtoihin ja lisäpalveluihin sivulla, tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja keskustella yrityksellenne sopivasta ratkaisusta.

Tilaa asiakaspalvelusta

 

Nimipalvelut

Yrityksesi valitseman verkkotunnuksen rekisteröinti tai rekisteritietojen muokkaus vaatii DNS-Primary-, DNS-Secondary- tai Domain Parkki -palvelun.

Mitä Telia Verkkotunnus sisältää?

Lisäpalvelut

DNSSEC

DNS Security Extensions (DNSSEC) on nimipalvelujärjestelmän (Domain Name System, DNS) tietoturvalaajennus, jonka tarkoituksena on lisätä nimipalvelun tietoturvaa ja luotettavuutta nimipalvelutietueisiin lisättävien digitaalisten allekirjoitusten avulla. Palvelu on saatavissa ainoastaan .fi- ja .eu-verkkotunnuksille.

Uudelleenohjauspalvelu

Verkkotunnuksen liikenne voidaan uudelleenohjata mihin tahansa kohdeosoitteeseen internetissä, kuten esimerkiksi yrityksen Facebook-sivuille.

Muista myös nämä