Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Verkkotunnus isolle yritykselle

Onko digitaalisten myyntikanavien toimivuus liiketoimintasi ytimessä? Hanki yrityksellenne turvallinen verkkopalveluiden ylläpito Telia Verkkotunnus -palvelulla.

Mikä on Telia Verkkotunnus?

Telia Verkkotunnus -palvelulla varmistat, että digitaalinen liiketoimintasi pyörii. Verkkokaupan toimivuus ja sivuston kävijämäärien kasvuun varautuminen ovat bisneskriittisiä asioita, jotka on hyvä pitää kunnossa. Palvelu sopii vaativan digitaalisen toimintaympäristön ylläpitoon ja liiketoimintaan, jonka jatkuvuus on turvattava. 

millainen on hyvä verkkotunnus (.fi) ?

.fi-verkkotunnuksen muodossa on joitakin rajoitteita. Verkkotunnus ei saa muun muassa loukata toisen Suomen ja EU:n alueella suojattua nimeä tai tavaramerkkiä. Rajoitteista ja lainmukaisuudesta löydät lisätietoa Traficomin sivuilta.

Verkkotunnuspalvelut

Yrityksesi valitseman verkkotunnuksen rekisteröinti tai rekisteritietojen muokkaus vaatii DNS-Primary-, DNS-Secondary- tai Domain Parkki -palvelun.

Palvelun ominaisuudet

Lisäpalvelut

DNSSEC

DNS Security Extensions (DNSSEC) on nimipalvelujärjestelmän (Domain Name System, DNS) tietoturvalaajennus, jonka tarkoituksena on lisätä nimipalvelun tietoturvaa ja luotettavuutta nimipalvelutietueisiin lisättävien digitaalisten allekirjoitusten avulla. Palvelu on saatavissa ainoastaan .fi- ja .eu-verkkotunnuksille.

Uudelleenohjauspalvelu

Verkkotunnuksen liikenne voidaan uudelleenohjata mihin tahansa kohdeosoitteeseen internetissä, kuten esimerkiksi yrityksen Facebook-sivuille.

Muista myös nämä