Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Viestinnän uusi ulottuvuus

IoT-liittymillä on mahdollista kytkeä koneet ja laitteet verkkoon tai viestimään esimerkiksi tekstareilla toisilleen. Voit keskittyä aivotyöhön ja jättää manuaalisen työn koneille.

Kerää tietoa, hallitse, ohjaa

IoT-liittymät ovat viestinnän uusi ulottuvuus. Tiedon välittämiseen ei välttämättä tarvita enää ihmistä väliin vaan koneiden keskenäinen kommunikointi tapahtuu verkon kautta (M2M eli Machine to Machine). Olitpa sitten kiinteistö-, teollisuus- tai palvelualalla sovellusmahdollisuuksia IoT-viestinnästä löytyy meille kaikille.

Valitse sopivin liittymä sinulle

IoT tulee veneisiin

IOT tulee ryminällä - myös veneisiin

Esineiden internet mullistaa myös veneilyn: Buster-veneet päivittyvät itsenäisesti, ja kaikki olennainen löytyy älynäytöltä.

Esineiden internet muuttaa laitteet ja ajoneuvot jatkuvasti päivittyviksi. Käyttäjien ei välttämättä tarvitse viedä ajoneuvojaan huoltoliikkeeseen tai odottaa tehtaalta uutta mallia, vaan päivitykset sekä osa lisävarusteista toimitetaan asiakkaalle internetin välityksellä.

Lue koko juttu

Internet of Things

Tutustu tarkemmin esineiden internetin ihmeelliseen maailmaan ja inspiroidu asiakkaidemme tarinoista.