Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Reitittimellä kaikki irti netistä

Reitittimellä jaat netin toimistosi tarpeisiin tai asiakkaidesi iloksi. Kesän kätevimmällä paketilla saat 50 Mbit/s -nettiliittymän ja reitittimen paketoituun yhteishintaan
23,95 €/kk
Tutustu ja tilaa

Reitittimellä jaat nettiyhteyden helposti esimerkiksi toimistosi työntekijöille tai vaikkapa kahvilasi asiakkaille. Kompakteilla mobiilireitittimillä yhteydet pysyvät kunnossa myös liikkuvan työn tahdissa ja jopa työreissuilla. Reitittimen valinnassa käyttäjämäärä ja toimiston koko ovat ensisijaisessa roolissa – valikoimastamme hankit reitittimet niin kotikonttoreiden kuin isompien toimistojen tarpeisiin.

Sopiva reititin on parhaimmillaan palveluna

Ota reitittimestäsi kaikki irti ilman stressiä vahingoista tai lisäkustannuksista – Telia Palvelulaitteella huollot ja vakuutukset kuuluvat laitteesi kuukausihintaan.

Nostetta liikkuvaan työpäivääsi

Parita reitittimesi Liikkuva Netti Pro L Plus -nettiyhteyteen ja surffaat kotimaan lisäksi rajattomasti myös Pohjolassa ja Baltiassa.

Nauti 50 Mbit/s nopeudesta hintaan 17,95 €/kk.

Tutustu ja tilaa

Tiesitkö tätä?