Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

ONE Hub

Lue, katso, kuuntele ja osallistu – kiinnostavat sisällöt ja ajankohtaiset aiheet yhdessä paikassa.

iot 15 minuutissa

Kompaktista IoT-tietospurtistamme löydät tiukkaa ja ajankohtaista asiaa esineiden internetistä. Perehdy IoT:n mahdollisuuksiin lukaisemalla valikoidut artikkelit sekä katso webinaaritallenne ja opi IoT-kehityksen merkittävimmät uudet askeleet.

IoT 15 minuutissa

 

yrittäjäaamu: Onko yritystäsi vaikea tavoittaa?

Löytävätkö potentiaaliset asiakkaat yrityksesi verkosta? Mistä lähteä liikkeelle tavoitettavuuden parantamisessa? Yhteydenpidon yritykseen tulisi olla mahdollisimman helppoa ja vaivatonta, jotta hyvä asiakaskokemus voidaan varmistaa. Katso webinaaritallenteesta, mitä asiantuntijamme Pekka Reinikainen vastasi mm. näihin kysymyksiin.

Katso tallenne

Liiketoiminnan jatkuvuus 15 minuutissa

Mitä meinaa liiketoiminnan jatkuvuus ja kuinka se varmistetaan? Lue kaikki oleellinen aiheesta ja katso halutessasi webinaaritallenne, jossa asiantuntijat keskustelevat loppukäyttäjäkokemuksen parantamisesta.

Perehdy 15 minuutissa

 

Lisätyn todellisuuden ratkaisut kokeilusta käytäntöön

Stora Enso ja Telia ovat kokeilleet AR- eli lisätyn todellisuuden ja 5G-teknologian ratkaisuja tehtaiden kunnossapitoon.

Lue uutinen

Haluatko pysyä aallonharjalla?

Rekisteröidy ONE HUB -seuraajaksi, niin saat tiedon uusimmista webinaareista, tapahtumista sekä muista sisällöistä suoraan sähköpostiisi.