Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Telia ONEcast

Vähemmän hypeä, enemmän konkretiaa

Uppoudu kiinnostaviin keskusteluihin teknologian ajankohtaisista ilmiöistä ja opi uutta alan asiantuntijoilta konkreettisten esimerkkien kautta.

suomen kiinnostavin teknologiapodcast

Telia ONEcast -teknologiapodcasteissa asiantuntijat kertovat konkreettisten esimerkkien kautta, miten yritykset voivat hyödyntää uutta teknologiaa liiketoiminnan kehittämisessä.

Joka toinen tiistai ilmestyvissä jaksoissa eri alojen ekspertit tarjoilevat tiukkaa asiaa teknologian vallankumouksesta ja ajankohtaisista ilmiöistä. Podcast-sarjaa juontaa webinaareistakin tuttu Jarno Huupponen.

Jos siis haluat pysyä mukana muutoksessa ja janoat uutta tietoa teknologian uusista tuulista, ota Telia ONEcast kuunteluun.

aikataulu

5.2. 5G mahdollistaa uudenlaiset palvelut moottoritiellä ja musiikkisalissa
19.2. Parempi kaupunki rakennetaan datan avulla
5.3. Sähköntuotannon älyratkaisut säästävät ilmastoa ja luovat uutta bisnestä
19.3. Paikkatiedon avulla kehitetään liiketoimintaa
2.4. AR and VR help companies improve customer experience
16.4. IoT-hypestä liiketoiminnaksi

ota ensimmäinen jakso kuunteluun

Ensimmäisessä ONEcast-jaksossa 5G:stä ja sen mahdollisuuksista keskustelevat Jarno Huupposen johdolla Telian 5G-johtaja Janne Koistinen ja Nokian tutkimusjohtaja Lauri Oksanen. Kuuntele, mitä mahdollisuuksia kaupallisen 5G-verkon avaaminen tuo tullessaan.

Jaksot

Tsekkaa myös kevään webinaariaikataulu

Kevään webinaariaikataulu on julki ja ensimmäinen lähetys on jo nurkan takana! Merkkaa ylös kiinnostavimmat tulevat webinaarit ja katso odotellessa tallenteista aiempia webinaareja.

Webinaarit-sivulle