Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Telia ONEcast

Vähemmän hypeä, enemmän konkretiaa

Uppoudu kiinnostaviin keskusteluihin teknologian ajankohtaisista ilmiöistä ja opi uutta alan asiantuntijoilta konkreettisten esimerkkien kautta.

suomen kiinnostavin teknologiapodcast

Telia ONEcast -teknologiapodcasteissa asiantuntijat kertovat konkreettisten esimerkkien kautta, miten yritykset voivat hyödyntää uutta teknologiaa liiketoiminnan kehittämisessä.

Joka toinen tiistai ilmestyvissä jaksoissa eri alojen ekspertit tarjoilevat tiukkaa asiaa teknologian vallankumouksesta ja ajankohtaisista ilmiöistä. Podcast-sarjaa juontaa webinaareistakin tuttu Jarno Huupponen.

Jos siis haluat pysyä mukana muutoksessa ja janoat uutta tietoa teknologian uusista tuulista, ota Telia ONEcast kuunteluun.

aikataulu

5.2. 5G mahdollistaa uudenlaiset palvelut moottoritiellä ja musiikkisalissa
19.2. Parempi kaupunki rakennetaan datan avulla
5.3. Sähköntuotannon älyratkaisut säästävät ilmastoa ja luovat uutta bisnestä
19.3. Paikkatiedon avulla kehitetään liiketoimintaa
2.4. AR and VR help companies improve customer experience
16.4. IoT-hypestä liiketoiminnaksi
7.5. Miten tietoturvahyökkäyksestä toivutaan? Case Maersk

uusi jakso: iot hypestä liiketoiminnaksi

IoT:sta on spekuloitu vilkkaasti mediassa ja kahvipöytäkeskusteluissa, mutta mitä se ihan oikeasti tarkoittaa yrityksille? Telian asiantuntijat Marko Lepola ja Kalle Mehtola kertovat, miten IoT-ratkaisuja on sovellettu aidoissa käyttötapauksissa – rekka-autoista vesihanoihin. 

 

Jaksot

Telia webinaarit

AJANKOHTAISIA AIHEITA ja ALAN ASIANTUNTIJOITA

Webinaareissamme vierailevat asiantuntijat puhuvat teknologian uusista ilmiöistä ja ajankohtaisia aiheista sekä antavat hyödyllisiä työelämän vinkkejä. 

Webinaarit-sivulle