Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Kaikki datakeskuksesta 15 minuutissa

Mitä datakeskuspalveluista tulisi tietää? Kokosimme yhteen oleellisia sisältöjä, jotta sinun ei tarvitse etsiä tietoa useista eri lähteistä. Katso webinaari, lue artikkelit ja kysy tarvittaessa lisää.

Rakenna menestystarinoita maailmanluokan IT-infralla

Miten rakennetaan teknologiaa, jolla saadaan vakuutettua myös vaativimmat kansainväliset asiakkaat ja millaiseen IT-infrastruktuuriin se perustuu?

 

Webinaarissamme torstaina 20.9. RELEXin CIO Tapio Pitkäranta kertoi, millaisella ratkaisulla he ovat valloittaneet vähittäiskaupan asiakkaita myös globaalisti. RELEX on vasta-avatun Telia Helsinki Data Centerin asiakas.

Globaaleilla markkinoilla keskinkertainen ei riitä

Digitaalisten ratkaisuiden avulla voidaan muun muassa optimoida toimitusketjuja ja lisätä kysynnän ennakoitavuutta. RELEXin ohjelmistopohjaiset palveluiden avulla ennustamista voidaan tehdä syvemmällä tasolla kuin koskaan aiemmin.

Lue referenssi

3 faktaa telia helsinki data centerista

  1. Energiaystävällinen: Kaikki syntyvä lämpö on tavoitteena kerätä talteen ja hyötykäyttöön
  2. Kansainvälinen: Kansainvälisillä runkoverkoillamme voi rakentaa yhteyksiä myös eri puolella maailmaa sijaitseviin toimipisteisiin ja datakeskuksiin
  3. Turvallinen: Tietoturvalliset pilvi- ja datakeskuspalvelut ovat yksi toiminnan kulmakivistä.

Lue lisää

Milloin colocation- ja kapasiteettipalveluiden käyttöönotto kannattaa?

Ulkoistetuissa colocation- ja kapasiteettiratkaisuissa nousee esille erityisesti kolme hyötynäkökulmaa. Artikkelissa Telian datakeskus-asiantuntija Eero Lindqvist avaa niitä tarkemmin.

Lue artikkeli

Lue datakeskuksesta

Jäikö kysyttävää?

Jätä yhteystietosi kysymyksen kera ja olemme sinuun yhteydessä.