Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Artikkelit ja blogit

Tältä sivulta löydät tiukkaa asiaa digitaalisen vallankumouksen ja maailman ilmiöistä. IoT, älykaupungit, robotiikka, 5G – lue lisää, opi ja inspiroidu!
Mistä haluaisit lukea?
Crowd Insights
Mobiiliverkkodata tuo tehoja ohjelmalliseen ulkomainontaan
”90 prosenttia mainonnasta ostetaan ohjelmallisesti vuoteen 2020 mennessä”, JCDecaux’n digitaalisen liiketoiminnan innovaatioista vastaava Xavier Jolas kertoo. ”Ulkomainonnan on pysyttävä kehityksessä mukana.” Ohjelmallisen ulkomainonnan optimoinnissa voidaan hyödyntää Telian verkoista saatavaa tietoa siitä, missä ihmiset liikkuvat.
Crowd Insights, Tekoäly
Hyvä kaupunki syntyy datasta ja tunteesta
Kaupungeista on saatavilla yhä enemmän dataa. Miten sen avulla voidaan taata, että kaupunkipalvelut vastaavat tulevaisuudessa asukkaiden moninaistuviin tarpeisiin? Kaupunkisuunnittelun ammattilaisten Anssi Savisalon ja Charlotta Avellanin mukaan tarvitaan sekä teknologiaa että inhimillisiä arvoja.
Asiakastarinat
Katse taivaalle – dronet laajentavat näkökenttäämme 360 astetta
Erityisesti logistiikka-ala suuntaa katseensa droneihin miettiessään tulevaisuutta. Vähäpäästöisten ja ketterien ilma-alusten hyödyntämisessä on rajana vain mielikuvitus ja yhteiset pelisäännöt. Miten yhteiskunta ja yritykset voivat hyötyä droneista?
Yrittäjän ratkaisut
Uuden yrittäjän työkalut
Yrityksen perustaminen on tarpeeksi jännittävää ilman huolta laitteiden ja yhteyksien pettämisestä. Näillä viidellä kuukausimaksullisella palvelulla saat yrityksesi perusinfran pienillä riskeillä kuntoon ja pääset nopeammin työn touhuun.
Pilvisovellukset, Yrittäjän ratkaisut, Microsoft Teams, Office 365 Business
Microsoft Teams – näin pääset alkuun
Teamsin avulla yhteistyö on tehty helpommaksi kuin koskaan.
Pilvisovellukset, Yrittäjän ratkaisut, Office 365 Business, Microsoft Teams
Skype for Businessin aikakausi on ohi – tervetuloa Teams
Skype for Business on jatkossa yhdistetty osaksi Teamsia. Mitä muutoksia ja mahdollisuuksia tämä tuo tullessaan?
Näytä lisää