Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Artikkelit ja blogit

Tältä sivulta löydät tiukkaa asiaa digitaalisen vallankumouksen ja maailman ilmiöistä. IoT, älykaupungit, robotiikka, 5G – lue lisää, opi ja inspiroidu!
Mistä haluaisit lukea?

Tiitus yhdistää opiskelijat ja työnantajat

Työnhakusovellus Tiituksen missio on tehdä työnhausta mielekkäämpää kaikille osapuolille.

Älykäs rekkaliikenne kehittyy pian 5G-vauhdilla

Digitalisaatio vähentää maantiekuljetusten ympäristövaikutuksia ja tuo kustannussäästöjä. 5G mahdollistaa uudenlaiset älyratkaisut rekoissa ja varastoissa – innovaatioita etsitään nyt yhdessä kuljetusalan toimijoiden kanssa.

Vapo hyötyy ICT-ratkaisuiden keskittämisestä

Vapon ja Telian SIAM-yhteistyö on vähentänyt kokouksia sadoilla henkilötyöpäivillä vuositasolla.

Uberin haastajaa pyörittää 19-vuotiaana Taxifyn perustanut virolainen Markus Villig

Kesken jääneet yliopisto-opinnot, nuori ikä ja muutaman tuhannen euron laina vanhemmilta – Taxifyn perustajan Markus Villigin tarina kuulostaa tutulta startup-ympäristössä.

Helsinki haluaa olla maailman toimivin kaupunki: “Tarvitsemme valtavasti innovaatioita ja teknologiaa”

Startup-tapahtuma Slushissa puhuneen kaupungin pormestarin Jan Vapaavuoren mukaan epävakaassa maailmassa Helsinki voi tarjota ennakoitavan ympäristön ihmisille.

Ei pelkkiä kissavideoita – 5G:n kapasiteetti ja nopeus mahdollistavat uudenlaiset palvelut

Telia avaa kaupallisen 5G-verkon vuonna 2019. Mitä sitten tapahtuu? Sen sanelevat kumppaneiden tarpeet ja dataan perustuvat uudet innovaatiot.

Euroopan suurimmassa hackathonissa Espoon Dipolissa luotiin innovaatioita yrityksille, jotka jakoivat dataansa ennakkoluulottomasti

Valvotuista yön tunneista huolimatta tunnelma oli Junction-hackathonissa sunnuntai-iltana pirteä, ja tuoksusta päätellen Otaniemen ytimessä oli devattu pari vuorokautta hikikarpalot otsalla.

Pienyritys Sointuvalle laitteiden toimintavarmuus on välttämättömyys

Sointuva Oy on vuonna 2017 perustettu yritys, joka tarjoaa terapia- ja hyvinvointipalveluita Jyväskylässä. Yritys työllistää tällä hetkellä neljä työntekijää. Ensi vuonna Sointuvan on tarkoitus laajentua avaamalla yksi uusi toimipiste Tampereelle.

5G - kysymyksiä ja vastauksia

Tähän artikkeliin on koottu 5G:stä yleisimmin esitettyjä kysymyksiä sekä Telian asiantuntijoiden vastauksia.
Näytä lisää