Rauhoita joululomasi työpuheluilta – kytke poissaolotiedote. Lue lisää

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Yksi kumppani riittää – Telia One

Palvelemme sinua ICT-alan laajimmalla valikoimalla. Löydät helposti yhdestä paikasta sinulle sopivimmat ratkaisut, jotka varmistavat yrityksesi kasvun ja menestyksen – nyt ja tulevaisuudessa.

Lue lisää kasvua tukevasta teknologiasta


Millainen vaikutus 5G:llä on yritysten toimintaympäristöön – tai esineiden internetillä liikenteeseen? Miten ohjelmistorobotiikka toi yli 5 miljoonan säästöt? Olemme koonneet julkaisuumme uusia ideoita, tulevaisuuden näkymiä ja asiakkaidemme menestystarinoita. Me haluamme olla sinulle se yksi ICT-kumppani, joka auttaa sinua onnistumaan.

Lataa julkaisu

Pienyritykselle ja yrittäjälle

Digitalisaatio tuo muutoksia läpi toimialojen. Muuta haasteet mahdollisuuksiksi ja ota haltuun juuri sinun firmallesi sopivimmat kustannustehokkaat ratkaisut – toimit sitten kotona tai maailmalla, toimistolla tai etänä.

Tutustu valikoimaan

suurelle yritykselle

Meillä on aina toinen jalka tulevaisuudessa. Kehitämme ensimmäisenä uuden teknologian ICT-palveluita, joiden avulla pysyt aina askeleen edellä kilpailijoitasi.

Tutustu valikoimaan

asiantuntijamme saman katon alla

Yhdistimme tytäryhtiöidemme eksperttien kanssa tietotaitomme, jotta voisimme tarjota monipuolisesti juuri tarpeisiinne nakutettuja ratkaisuja yhden katon alta. Meitä on monta ja moneksi, mutta yksi asia on selvää: asiakas on meille ykkönen.

Cygate

Cygate täydentää palveluitamme tietoturvan ja tietoverkkojen sekä konesali- ja pilviteknologioiden osalta.

Inmics-Nebula

Inmics-Nebula tarjoaa edistyksellisiä IT-ympäristöjen kokonaispalveluita sekä maksupääte- ja pilvipalveluita.

Data-Info

Data-Info tarjoaa laitteita, palveluita ja sovelluksia, joiden avulla parannat työn tehokkuutta ja mielekkyyttä.

5g on täällä

Liity mukaan 5G Finland -verkostoon, jossa pääset kehittämään aitoja 5G-käyttötapauksia ja innovaatioita ensimmäisten joukossa, yhdessä muiden edelläkävijöiden kanssa.

Lue lisää

 

näin tavoitat meidät: