Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Pienen yrityksen ja yrittäjän ICT-ratkaisut

Autamme sinua laittamaan yrityksesi yhteydet ja IT-palvelut kuntoon. Tutustu kaikkiin ratkaisuihimme ja paikallisesti palveleviin asiantuntijoihimme.

Laitteet

Kun tilaat laitteet palveluna, kuuluvat huollot, vakuutukset ja tietoturvallinen kierrätys laitteesi kuukausihintaan.

Tutustu palvelulaitteeseen

PuhelimetTietokoneetTabletit
MaksupäätteetReitittimet

Liittymät

Tarjoamme nopeat yhteydet kaikkiin yrityksesi laitteisiin ja toimipisteisiin, aina puhelinliittymistä nettiin, olit sitten kotikonttorilla, toimistolla tai maailmalla.

Puhelinliittymiimme sisältyy aina rajaton netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa sekä valitsemasi määrä EU-surffailua. EU/ETA-alueen ulkopuolella työskentelet edullisesti kiinteillä päivähinnoilla.

Puhelinliittymät

 

Nettiliittymistämme löydät vakaan ja tietoturvallisen laajakaistan jokaiseen tarpeeseen ja työnkuvaan. Hoida yhteydet kuntoon joko varmatoimisella kiinteällä netillä tai langattomalla 4G-mobiililaajakaistalla.

Nettiliittymät

Pilvipalvelut

Pilvipalveluilla teet tiimi- ja etätyöstä sujuvaa. Pienyrityksen ei ole myöskään järkeä rakentaa omaa it-infraansa: se kannattaa luoda tai siirtää pilveen. 

Office 365 Businessilla saat tutut toimistosovellukset pilvipalveluna, joka helpottaa tiedostojen jakamista, muokkausta ja varmuuskopiointia koko tiimin kesken.

office 365

INcloud 9 -palvelulla luot digitaaliselle liiketoiminnallesi helppokäyttöisen pilviekosysteemin.

INcloud9

Vaihdepalvelut

Vaivaton ja laadukas yhteydenpito parantaa asiakaskokemusta, eivätkä yhteydenotot valu kilpailijoille. Puhelinvaihde, yhtenäistetyt yritysnumerot ja palvelunumero auttavat yritystäsi olemaan paremmin läsnä asiakkaillesi.

Kepeä, mobiilisovelluksesta hallittava vaihderatkaisu sopii 1–25 hengen yritykseen.

Puhelinvaihde pienelle yritykselle

Asiakaspalveluun saa selkeyttä yhtenäistämällä koko tiimin numerot 020-alkuisiksi, ja tarvittaessa voit tarjota palvelunumerolla asiakaspalvelua itse määrittämääsi puheluhintaan.

020-yritysnumerotPalvelunumero

Kotisivupalvelut

Verkkosivusi ovat tärkein käyntikorttisi. Kun hankit verkkotunnuksen, saat kotisivuille oman osoitteen ja työntekijöillesi yhtenäiset sähköpostit. Voit hioa sivut itse kuntoon helppokäyttöisellä kotisivutyökalulla tai uskoa sivusi ylläpidettyyn webhotelliin.

Yrityksen kotisivupalvelut

Tietoturva

Kestävää digitaalista liiketoimintaa ei voi olla ilman tietoturvaa. F-Secure suojaa päätelaitteesi, mobiilivarmenne palvelusi ja sähköinen allekirjoitus sopimuksesi.

F-Securen tietoturvalla varmistat ajantasaisen, ensiluokkaisen ja helposti hallinnoitavan virustorjunnan kaikissa päätelaiteissasi. 

Suojaa päätelaitteet

Mobiilivarmenteella lisäät paitsi tietoturvaa, myös helpotat asiakkaidesi sisäänkirjautumista palveluihisi. Sähköinen allekirjoitus mahdollistaa sisäisten ja ulkoisten sopimusten allekirjoittamiset ilman kynää ja paperia.

Mobiilivarmenne Sähköinen allekirjoitus

Tukipalvelut

Saat sinulle sopivat käyttöönotto- ja ylläpitopalvelut asiantuntijoiltamme aina, kun tarvitset teknistä selkänojaa. It-ympäristöäsi ylläpitävät koulutetut osaajamme, ja Yritysportaalissa hallinnoit näppärästi yrityksesi asioita silloin, kun sinulle sopii.

Telia Käyttötuki auttaa laitteiden, sovellusten ja palveluiden asennus-, käyttö- ja ongelmatilanteissa sekä puhelimitse että paikan päällä.

Tutustu

Telia Yritysasiakaspalvelusta saat tukea ja apua asiointiin sekä ongelmatilanteisiin.

020 693 693

(mpm/pvm)
arkisin 8–16.30
vikailmoitukset 24/7 

Maksuttomassa nettiportaalissa voit jouheasti hallita yrityksesi palveluita aina uusien puk-koodien tilaamisesta laskutusasioihin silloin kun itse haluat, 24/7.

Kirjaudu sisään

Uutuuksia verkkokaupassamme

Yrityksille
Uusimmat Samsung-puhelimet
Yrityksille
Uusimmat Apple-puhelimet
Yrityksille
Uusimmat OnePlus-puhelimet