Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Pienen yrityksen ja yrittäjän ICT-ratkaisut

Autamme sinua laittamaan yrityksesi yhteydet ja IT-palvelut kuntoon. Tutustu kaikkiin ratkaisuihimme ja paikallisesti palveleviin asiantuntijoihimme.

Yksi on paikallinen

Asiantuntijamme Rovaniemeltä Raisioon ovat paikalla sinua varten. Me tunnemme liiketoimintaympäristösi ja autamme laittamaan yrityksesi ICT-asiat kerralla kuntoon.

Tutustu yrityspistemyyjiimme

Laitteet

Autamme valitsemaan mobiililaitteista, tietokoneista ja oheistarvikkeista sinulle sopivimmat. Kun tilaat työvälineet palvelulaitteena, kuuluvat huollot, vakuutukset ja tietoturvallinen kierrätys laitteesi kuukausihintaan.

Tutustu palvelulaitteeseen

PuhelimetTietokoneet
TabletitReitittimet

Liittymät

Kiinteästi ja langattomasti, lähellä tai kaukana. Tarjoamme nopeat liittymät ja yhteydet kaikkiin yrityksesi laitteisiin ja toimipisteisiin, aina puhelinliittymistä nettiin, olit sitten toimistolla tai etänä, Suomessa tai ulkomailla.

Puhelinliittymistämme löydät sopivan kokoisen paketin, jolla puhut, tekstaat ja surffaat ilman nopeusrajoituksia kotimaan lisäksi myös Pohjolassa ja Baltiassa.

Tutustu puhelinliittymiin

 

 

Surffaat läppärillä, tabletilla tai reitittimellä helposti liikkuvilla laajakaistaliittymillämme kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa. Voit myös hankkia nettikortin, joka yhdistää laitteesi nettiin puhelinliittymäsi datapakettia hyödyntäen.

LaajakaistaliittymätNettikortti

 

Saat firmasi toimipisteeseen vakaan ja tietoturvallisen Yritysinternetin asennuspalveluineen joko kiinteästi tai langattomasti. Jos teet töitä pientoimistolta tai kotoa käsin, voimme yhdessä rakentaa sinulle sopivimman laajakaistapaketin.

Kiinteä netti Langaton nettiLaajakaistapaketti kotikonttoriin

Työmatkaile ilman pelkoa jättilaskusta. Euroopan sisällä suhaavahyötyy Pro EU -liittymästä, jonka kuukausimaksuun kuuluu rajaton surffailu Pohjolassa ja Baltiassa sekä liittymään koosta riippuen 10–17 gigaa EU-dataa. EU/ETA-alueen ulkopuolella tarjoamme liikematkustajille kiinteää, edullista päivähinnoittelua ja järkevämpiä roaming-hintoja.

EU-liittymätRoaming-hinnat

Pilvipalvelut ja sovellukset

Pilvipalveluilla teet yrityksen sisäisestä viestinnästä sujuvaa ja mahdollistat esimerkiksi tiimi- ja etätyön. Voit myös luoda pilveen oman it-infrastruktuurisi tai luopua kokonaan omasta palvelinkeskuksestasi. Laitetilapalvelumme tuotetaan turvallisesti Euroopan moderneimmasta datakeskuksesta tarpeesi mukaan.

Tiimi- ja etätyön mahdollistavat fiksut palvelukokonaisuudet. Office 365 Businessilla saat tutut toimistosovellukset pilvipalveluna, joka helpottaa tiedostojen jakamista, muokkausta ja varmuuskopiointia koko tiimin kesken. Neuvottelupalveluillamme taas pykäät pystyyn puhelin- tai videoneuvottelun missä vain.

office 365 kaikki neuvottelupalvelut

Tarjoamme laitetilaa kotimaisista datakeskuksistamme joko yksittäiselle palvelimelle tai kokonaisille palvelinympäristöille colocation-palveluilla. Nebulan Cloud 9:llä taas luot digitaaliselle liiketoiminnallesi oman helppokäyttöisen pilviekosysteeminsä.

laitetilapalvelut cloud9-pilvipalvelu

Asiakaspalvelu- ja kotisivuratkaisut

Vaivaton ja laadukas yhteydenpito yritykseesi parantaa asiakaskokemusta, eivätkä yhteydenotot valu kilpailijoille. Asiakaspalvelu- ja puhelinvaihdetyökalut sekä kotisivuratkaisut auttavat yritystäsi olemaan helpommin löydettävissä ja paremmin läsnä asiakkaillesi.

Asiakaspalveluun saa selkeyttä yhtenäistämällä koko tiimin numerot 020-alkuisiksi, ja tarvittaessa voit tarjota aspaa itse määrittämääsi puheluhintaan palvelunumerolla. Kaikkea tätä voit hallita kätevästi mobiilisovelluksesta ketterällä puhelinvaihderatkaisulla.

020-yritysnumerot palvelunumeroPuhelinvaihde pienelle yritykselle

Asiakkaista on helppo pitää huolta tekemällä maksutapahtumat mahdollisimman helpoiksi maksupäätepalvelulla, jolla keräät korttimaksut vaivattomasti talteen. Omaa ja asiakkaidesi päivää piristät valitsemalla Soundtrack-palvelun biisikirjastosta vetävimmän taustamusiikin yritykseesi.

MaksupäätepalvelutSoundtrack

Verkkosivusi ovat tärkein käyntikorttisi. Voit hioa ne itse kuntoon Telia Inmics-Nebulan helppokäyttöisellä kotisivutyökalulla tai uskoa sivusi ylläpidettyyn webhotelliin. Kun hankit vielä verkkotunnuksen, saat kotisivuille oman osoitteen ja työntekijöillesi yhtenäiset sähköpostit.

Oma verkkotunnusKotisivutyökalu
Webhotelli ylläpidolla

Tietoturva

Kestävää digitaalista liiketoimintaa ei voi olla ilman tietoturvaa, ja siksi tietoturva on aina sisäänrakennettu valitsemiisi palveluihin. Asiantuntijamme suunnittelevat, optimoivat ja tuottavat tietoturvasuojan yrityksesi päätelaitteisiin ja verkkoon.

F-Securen tietoturvalla varmistat ajantasaisen, ensiluokkaisen ja helposti hallinnoitavan virustorjunnan kaikissa päätelaiteissasi. Yrityksen lähiverkko kannattaa taas suojata pilvipohjaisella, monipuolisella ja joustavalla Yritystietoturvalla.

Suojaa päätelaitteet Suojaa sisäverkko

Varmenne- ja luottamuspalveluilla salaat sähköpostin ja sivustosi, teet suojatusti sähköisiä sopimuksia ja saat turvalliset tunnistautumispalvelut. Esimerkiksi mobiilivarmenteella helpotat asiakkaidesi sisäänkirjautumista palveluihisi.

Mobiilivarmenne Kaikki varmenne- ja luottamuspalvelut

Tukipalvelut

Saat sinulle sopivat käyttöönotto- ja ylläpitopalvelut asiantuntijoiltamme aina, kun tarvitset teknistä selkänojaa. It-ympäristöäsi ylläpitävät koulutetut osaajamme, ja Yritysportaalissa hallinnoit näppärästi yrityksesi asioita silloin, kun sinulle sopii.

Telia Käyttötuki auttaa laitteiden, sovellusten ja palveluiden asennus-, käyttö- ja ongelmatilanteissa sekä puhelimitse että paikan päällä.

Tutustu

Telia Yritysasiakaspalvelusta saat tukea ja apua asiointiin sekä ongelmatilanteisiin.

020 693 693

(mpm/pvm)
arkisin 8–16.30
vikailmoitukset 24/7 

Maksuttomassa nettiportaalissa voit jouheasti hallita yrityksesi palveluita aina uusien puk-koodien tilaamisesta laskutusasioihin silloin kun itse haluat, 24/7.

Kirjaudu sisään

Suosittua verkkokaupassamme

Huawei
P20 Pro 128GB
Tilaa
Ikuista ennennäkemätön.
P20 Pro 128GB
Tarjous
21,73 € kk
Palvelulaitesopimus 24 kk
OnePlus
6T (10+256GB) McLaren Edition
Tilaa
Salute to speed.
6T (10+256GB) McLaren Edition
Uutuus
29,15 € kk
Palvelulaitesopimus 24 kk
Apple
iPad Pro 11" 64GB WiFi + Cellular
Tilaa
Nosta luovuuden tasoa.
iPad Pro 11
Uutuus
40,20 € kk
Palvelulaitesopimus 24 kk
Apple
MacBook Pro TouchBar 13" / i5 / 2.3 GHz / 256GB
Tilaa
Enemmän mahdollisuuksia.
MacBook Pro TouchBar 13
55,96 € kk
Palvelulaitesopimus 24 kk