Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Yrityksesi ICT-palvelut yhdestä paikasta

Tarjoamme käyttöösi ICT-palveluiden laajimman valikoiman. Kehitämme jatkuvasti uusia tulevaisuuden ratkaisuja, jotka skaalautuvat aina vaihtuviin tarpeisiisi.

Verkottaminen

Yritystoiminta on riippuvainen tietoverkkojen toimivuudesta. Tarjoamamme yritysverkkoratkaisut soveltuvat erikokoisille yrityksille ja mukautuvat joustavasti erilaisiin ja muuttuviin tarpeisiin.

Tutustu verkottamispalveluihin

 

Datakeskuspalvelut

Kotimaisissa datakeskuksissamme yhdistyvät toimintavarmuus, turvallisuus ja joustavuus. Tuotamme kokonaisnäkymän palveluihisi, takaamme energiatehokkuuden ja tarjoamme skaalautuvat verkotus-, pilvi- ja IT-palvelut.

Tutustu datakeskuspalveluihin

Esineiden internet

Nopeat, luotettavat ja turvalliset verkkoyhteydet luovat pohjaa IoT:lle eli esineiden internetille. IoT on kasvava ja mukautuva teknologia, jonka päälle voidaan rakentaa lukemattomia, asiakaskohtaisesti kustomoitavia sovelluksia eri toimialoilla.

Tutustu IoT-ratkaisuihin

Digitaaliset palvelut

Kun valjastat teknologian avuksesi, aikaa jää olennaiseen. Digitaaliset palvelut helpottavat toimistoarkea ja mahdollistavat paremman asiakaskokemuksen.

Tietoturva

Kestävää digitaalista liiketoimintaa ei voi olla ilman tietoturvaa – ja siksi tietoturva on aina sisäänrakennettu valitsemiisi palveluihin. Suunnittelemme, optimoimme ja tuotamme tietoturvan koko it-infrastruktuuriisi, aina konesaleista pilveen, niin Suomessa kuin globaalistikin.

Tutustu tietoturvaratkaisuihin

Viestintä

Autamme työntekijöitäsi tekemään tehokkaampaa tiimityötä netti- ja puhelinliittymiä sekä neuvottelupalveluita hyödyntäen. Älykkäät aikaohjatut palvelut tehostavat myös asiakaskohtaamisia ja kontaktointia.

Tutustu viestintäratkaisuihin

 

Laitteet

Tarjoamme työvälineiksi monipuoliset mobiililaitteet, tehokkaat tietokoneet ja oheistarvikkeet joka toimistoon. Kun hankit laitteet palvelulaitteena, pakettiin sisältyvät muun muassa huollot, vakuutus ja tietoturvallinen kierrätys.

Tutustu laitteisiin

Sovellukset

Sovellusratkaisujemme avulla tehostat viestintää, monipuolistat tiimien yhteistyötä sekä jaat ja varmuuskopioit tiedostoja turvallisesti pilvipalvelussa. Yhdistämme sinulle tarvitsemasi sovellukset palveluihin ja laitteisiin aina tietoturvallisesti ja tarpeidesi mukaan. 

Tutustu sovelluksiin

Liiketoiminnan kehitys

Asiantuntijamme ovat palveluksessasi, kun kaipaat parannuksia digitalisoitumisessa, verkkoratkaisuissa tai viestinnässä. Jotta liiketoimintasi jatkuvuus säilyisi ja pysyisit kilpailukykyisenä, opastamme sinua muutostilanteissa, uuden osaamisen kehittämisessä ja toimintatapojen uudistamisessa.

Tutustu asiantuntijapalveluihin

Suorituskyvyn seuranta ja valvonta

Asiantuntijamme auttavat, kun yrityksesi tarvitsee teknistä selkänojaa. Koulutetut ja sertifioidut osaajat ylläpitävät IT-ympäristöäsi ja auttavat ongelmatilanteissa. Saat kattavat tilannekuvat ja analyysit esimerkiksi digitaalisista prosesseistasi ja palveluidesi käyttökokemuksesta.

Tutustu hallintapalveluihin

Ajankohtaista