Rauhoita joululomasi työpuheluilta – kytke poissaolotiedote. Lue lisää

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

5G tulee, mitä sitten?

Tulevaisuuden verkko tuo mukanaan hyötyjä ja mahdollisuuksia. Kokosimme webinaareja, videoita ja artikkeleita valottamaan asiaa.

Webinaari: 5g:n hyödyt

Millaisia mahdollisuuksia 5G avaa suomalaiselle liiketoiminnalle ja yhteiskunnalle? Webinaarijaksossamme käydään läpi 5G:n hyötyjä sekä konkreettisia case-esimerkkejä, jotka ovat sovellettavissa eri toimialoille, niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla.

Katso webinaarijakso

Videot

5g gaming challenge kampissa

5G-esportsia nokia labissA

Vr-futisdemo telia 5g areenalla

5g demo

Tilaa uutiskirjeemme

Saat uusimmat uutiset 5G-rintamalta ja päivitykset siitä, mitä olemme puuhanneet 5G-partnereidemme kanssa. Lähetämme kirjeen noin kerran kuussa, joten emme spämmää turhia.

Tilaa uutiskirje

 

Artikkelit

Älykäs rekkaliikenne kehittyy pian 5G-vauhdilla

Digitalisaatio vähentää maantiekuljetusten ympäristövaikutuksia ja tuo kustannussäästöjä. 5G mahdollistaa uudenlaiset älyratkaisut rekoissa ja varastoissa – innovaatioita etsitään nyt yhdessä kuljetusalan toimijoiden kanssa.

Helsinki haluaa olla maailman toimivin kaupunki: “Tarvitsemme valtavasti innovaatioita ja teknologiaa”

Startup-tapahtuma Slushissa puhuneen kaupungin pormestarin Jan Vapaavuoren mukaan epävakaassa maailmassa Helsinki voi tarjota ennakoitavan ympäristön ihmisille.

Ei pelkkiä kissavideoita – 5G:n kapasiteetti ja nopeus mahdollistavat uudenlaiset palvelut

Telia avaa kaupallisen 5G-verkon vuonna 2019. Mitä sitten tapahtuu? Sen sanelevat kumppaneiden tarpeet ja dataan perustuvat uudet innovaatiot.

5G - kysymyksiä ja vastauksia

Tähän artikkeliin on koottu 5G:stä yleisimmin esitettyjä kysymyksiä sekä Telian asiantuntijoiden vastauksia.

5G vauhdittaa automatisoitumista maalla ja merellä

Liikenne automatisoituu Suomessa nopeasti. Jotta itseohjautuvien liikennevälineiden toimintavarmuus voidaan taata, tarvitaan 5G-verkko. Automatisointi mahdollistaa ihmisille yhtäläiset liikkumismahdollisuudet sekä entistä turvallisemman saaristoliikenteen.

Virtuaalitodellisuuden tulevaisuudessa häämöttää digitaalinen kaksonen, joka ”teleporttaa” meidät minne hyvänsä

Ensimmäisen aallon AR- ja VR-ratkaisut ovat vasta esimakua siitä, mitä näiden teknologioiden avulla voidaan tehdä. FAKE-yhtiön myyntijohtajan Matti Pouhakan mukaan ihmisten kouluttaminen on yksi VR-ratkaisuiden keskeisiä käyttökohteita.
Näytä lisää