Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Älä hikoile suotta

Arkihuolesi kaikki heitä – Telia Käyttötuki on täällä. Käyttötuki auttaa läppäreiden ja luurien tai palveluiden käyttöönotossa. Keskity nauttimaan elämästä kun me vuodatamme asennuksesta aiheutuvat hikikarpalot puolestasi.

Kun haluat keskittyä työhösi ja jättää tietotekniikan murheet ammattilaisen hoidettavaksi, on Telia Käyttötuki oikea kumppani. Käyttötuki palvelee Hangosta Utsjoelle ja auttaa sinua laitteiden ja ohjelmistojen, kuten Office365, Viestintäpalvelu VIP, Touchpoint ja Soundtrack, asennus-, käyttö- ja ongelmatilanteissa. Autamme sekä puhelimitse että tarvittaessa paikan päällä.

Soita meille - me autamme

0600 15500

2,25 €/min + pvm/mpm, ALV 24 %.
arkisin 8–20
lauantaisin 9–16.30

Käyttötuen palvelut


Miksi Käyttötuki?

Tutustu myös

Lataa etätukiohjelmisto

Jotta pääsemme pureutumaan ongelmiin nopeasti, lataa laitteellesi etätukiohjelma jo etukäteen. Yhteyttä hallinnoidaan ohjelmiston ID:llä ja salasanalla, eikä Telia Käyttötuella ole pääsyä laitteelle yhteyden katkaisemisen jälkeen. Älä siis huoli, emme pääse urkkimaan tietoja puhelun päätyttyä.