Lomalle lähdössä? Katso näppärät vinkit loma- ja poissaolotiedotteen tekemiseen. Lue lisää

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Artikkelit aiheesta

SSL-skandaali: Tunnetun tietoturvayhtiön varmenteet eivät enää pian toimi Chromessa

Googlen mukaan Symantec on myöntänyt yli 30 000 varmennetta selainvalmistajien sääntöjen vastaisesti. Virheiden hinta on kova: pian kaikki Symantecin varmenteet aiheuttavat Chrome-selaimessa tietoturvavaroituksen.

Nelikymppinen keksintö pyörittää digimaailmaa

Jos PKI pettäisi, digitaalinen maailma palaisi kivikaudelle. Näin on ollut jo neljäkymmentä vuotta – mutta mitä tapahtuu seuraavaksi?

Yksi teknologia turvaa passin, luottokortin ja nettisivut

Digitaaliset varmenteet mahdollistavat yksilöllisyyden verkossa. Niiden ansiosta voit olla netissä oma itsesi, eikä kukaan muu voi huijata olevansa sinä.

SSL-testi paljastaa: suomalaissivustojen salaus on retuperällä

Telia on puolen vuoden ajan tarjonnut sivustollaan mahdollisuuden tarkastaa, onko tietyllä sivustolla SSL-varmenne. Yli 40 prosenttia testatuista sivustoista ei salaa liikennettään.

Lokakuussa yhä useampi nettisivusto saa tietoturvariskin leiman

Google parantaa Chrome-selaimensa tietoturvaa niiden nettisivustojen osalta, joilla on täytettäviä lomakkeita. Jos sivustolla ei ole SSL-varmennetta, se luokitellaan lokakuusta lähtien tietoturvariskiksi.

Maineikas Marttiini suojaa verkkokauppansa Telian SSL-varmenteella

Puukkovalmistaja Marttiinin digipäällikkö Ari Paksuniemi uskoo, että tarve verkkoliikenteen salaamiselle kasvaa tulevaisuudessa.

Telian SSL suojaa yli 22 000 jyväskyläläisopiskelijan tiedot

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä suojaa verkkosivustonsa tiedot nyt Telian SSL-varmenteella.

Näin helposti yrityksesi nettisivustolle murtaudutaan

Ensin on tiedusteluvaihe. Sen jälkeen etsitään haavoittuvuuksia. Jos yksikin löytyy, voidaan valtaus suorittaa loppuun asti. Sitten onkin ongelmien vuoro.

Toimi näin, jos nettisivustosi hakkeroidaan

Kun yrityksen nettisivusto on joutunut hyökkäyksen kohteeksi, pitää jäljet siivota ja vahingot korjata. Telian tietoturva-asiantuntija Markku Parviainen antaa parhaat palautumisvinkit.
Näytä lisää