Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Takaisin

Liikkuva Yritysverkko keventää lakimiesten arkea

Ehdottoman salaisiin asiakirjoihin on päästävä käsiksi tilanteessa kuin tilanteessa, jotta lakimiehet voivat tehdä työnsä mahdollisimman hyvin.

Asianajotoimisto Hyvärinen & Pääkkö Oy on täyden palvelun asianajotoimisto Kuopion keskustassa. Yritys palvelee sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä seitsemän työntekijän voimin. Toimisto tarjoaa asiakkailleen kaikki juridiset asiantuntijapalvelut aina konkursseista rikosasioihin. Laadukkaasta erityisosaamisestaan tunnettu yritys on perustettu vuonna 2005. 

Reilussa kymmenessä vuodessa alan käytännöt ovat säilyneet melko muuttumattomina – sen sijaan työvälineet ja palvelut vaativat päivittämistä, jotta asiantuntijat voivat keskittyä täysillä työntekoon myös paikkariippumattomasti. Hyvärinen & Pääkkö Oy päätyi tästä syystä ottamaan Telian Liikkuvan Yritysverkon käyttöönsä.
 
”Sijaintimme takia lakimiehemme matkustavat ympäri Suomea esimerkiksi erilaisissa kokouksissa. Tällä alalla harvoin muuten vietetään etäpäiviä, mutta on helpotus tietää, että Yritysverkon kanssa se olisi teoriassa kuitenkin mahdollista”, kertoo yli 20 vuotta alalla ollut asianajaja Henri Hyvärinen

Liikkuva Yritysverkko on nykyaikainen verkottamisratkaisu, joka on optimaalinen erityisesti etätyöskentelyyn. Palvelun avulla esimerkiksi toisella paikkakunnalla työskentelevät saavat yhteyden sisäverkkoon jakamalla puhelimen mobiiliyhteyden tietokoneeseen. Yhteyden muodostaminen on ollut Hyvärisen mukaan hyvin helppoa, sillä erillistä tunnistautumista ei tarvita.

”Lisäksi kaikki asiakirja-aineistot ovat käytettävissä koska tahansa. Oikeudenkäynneissä tai muilla matkoilla voi tulla tarve päästä niihin, joten tämä on valtava helpotus. Kokoukset onnistuvat paremmin, kun ei tarvitse siirrellä tiedostoja työpöydälle tai muistitikuille”, tiivistää Hyvärinen. 

Asiakirjojen käsittelyyn liittyy keskeisesti myös tietoturvallisuus. Alalla käytännössä kaikki aineistot ovat salassa pidettäviä ja arkaluontoisia. Liikkuva Yritysverkko on ratkaisuna hyvin tietoturvallinen, sillä siihen kuuluu aina verkkopalomuuri. Kaikki mobiilipäätelaitteet ovat lisäksi samassa, suljetussa verkossa.

”Liikkuva Yritysverkko mahdollistaa meille helppouden lisäksi tietoturvallisen tavan tehdä töitä”, kehuu Hyvärinen.


Haaste

Asianajotoimisto Hyvärinen & Pääkkö Oy tarvitsi ratkaisun, joka mahdollistaa työnteon paikkariippumattomasti ja tietoturvallisesti.

Ratkaisu

Yritys valitsi Telian Liikkuvan Yritysverkon, jonka avulla salassa pidettävät, toimiston serverillä sijaitsevat tiedostot ovat käytettävissä verkkoyhteyden kautta.

Hyödyt

Työntekijät pääsevät käsiksi tärkeisiin asiakirjoihin ilman tietoturvariskejä joustavasti ja helposti niin työmatkoilta kuin etäpäiviltäkin, ajasta riippumatta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Artikkelin aihealueet

Verkko Asiakastarinat Liikkuva työ Verkottaminen
Lisää samasta aiheesta
Tien päältä Yritysverkkoon – Telian ratkaisu helpottaa huoltomiesten työpäivää
Indmeasin työntekijät pystyvät työskentelemään mistä ja milloin vain, kiitos Liikkuva Yritysverkko -palvelun
Tiitus yhdistää opiskelijat ja työnantajat
Pienyritys Sointuvalle laitteiden toimintavarmuus on välttämättömyys
Mutkatonta kotiruokaa sydämellä – näin Resta Nomia pyörittää yrittäjän arkea
Tähti Katsastus paransi asiakaskokemusta vaihdepalvelun avulla
Mobiiliverkkodata paljasti Imatranajon vaikuttavuuden
Perheyhtiöstä globaaliksi konserniksi – satavuotias monialayhtiö menestyy niin kotimaassa kuin kansainvälisesti
Edellinen artikkeli
Parempaa kaupunkisuunnittelua mobiilidatalla
Kaupunki- ja liikennesuunnittelun päätökset vaikuttavat miljoonien ihmisten elämään. Niistä seuraa ...
Seuraava artikkeli
Digitaaliseen asiakaspalveluun on tarjolla monenlaisia ratkaisuja – miten löytää se oikea?
Tälläkin viikolla monessa yrityksessä pohditaan, mikä on paras ratkaisu asiakaspalvelun ...