Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Mikä on Next Generation?

Ajatuksemme on luoda yksilöurheilijoiden välille vahvan verkoston, joka tukee heidän tietään huipulle. Pidämme suuressa arvossa sitä kokemusta, jota pitkään huipulla urheilleet voivat välittää seuraavalle sukupolvelle. Kokeneempien tuki on nuorille urheilijoille erittäin tärkeää matkalla kohti oman lajin kärkeä.

Next Generationista on vuosien varrella tullut tiimin erilaisten vahvojen persoonien yhteisö. Kolmivuotiskauden aikana ryhmästä hioutuu vahva kaveriporukka, jossa ajatukset lentävät ja huumori on sallittua. Yhteisissä tapaamisissa urheilijat taustajoukkoineen pääsevät jakamaan tietotaitoaan motivoivassa ympäristössä.

Vuosien varrella urheilijat ovat esimerkiksi vierailleet toistensa kisoissa, tähdittäneet Next Generation -seminaareja, liikuttaneet lapsia koulujen liikuntapäivissä ja perhetapahtumissa sekä testanneet toistensa lajeja leikkimielisissä treenipäivissä. Ajatuksiaan ja kokemuksiaan tiimi jakaa netissä ja sosiaalisessa mediassa. Yleisölle Next Generation näkyy aktiivisesti myös muussa mediassa.