Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Kiitos, next-gene-urheilijat!

Next Generation -ohjelmamme päättyy kuluvan kauden jälkeen. Kiitämme lämpimästi mukana olleita huippu-urheilijoita ja toivotamme menestystä myös jatkossa.
Nex Generation

Mikä on Next Generation?

Next Generation on vuonna 2013 aloitettu suomalaisten huippu-urheilijoiden ja Telian välinen uuden sukupolven yhteistyöhanke, joka perustuu verkostoitumiseen ja tiedon ja kokemusten vaihtoon lajien ja ikäpolvien välillä. Urheilijat, läheiset, managerit ja valmentajat tekevät yhdessä töitä kohti yhteistä päämäärää!

Lue lisää

Next Generation

Historiaa ja kohokohtia

Next Generation perustettiin yleisurheilun ympärille, ja lähtökohtana oli tuolloin koota neljä kummiryhmää, joissa kapteenina oli nimekkäitä suomalaistähtiä ja kummiurheilijoina lahjakkaita nuoria lupauksia. Näin tieto-taitoa pyrittiin siirtämään eteenpäin kokeneilta ammattiurheilijoilta seuraavan sukupolven potentiaalisille tähdille.

Lue lisää

Paini

Sponsoriohjelma

Telia Finland pyrkii sponsoroinnissaan pitkäjänteisyyteen ja syvälliseen yhteistyösuhteeseen. Tavoitteena on ottaa perinteistä sponsorointia suurempi vastuu yhteistyön piirissä olevista asioista, ja toisaalta edellyttää myös yhteistyökumppaneiltamme suurempaa vastuuta. Haluamme yhteistyössä sponsoroitaviemme kanssa kehittää sponsoroinnin kohteena olevia aloja. Sponsorointimme pääalueet ovat urheilu ja kulttuuri. Meille sponsorointi on yhteisöllisyyttä, verkostoitumista ja yksilön kokonaisvaltaisen kehittymisen tukemista.

Lue lisää