Monimuotoisuus arjessamme

Rakennamme maailmaa, jossa jokaisella on yhtäläiset mahdollisuudet. Olemme turvallinen työpaikka, jossa jokainen voi olla oma itsensä.

Monimuotoinen ja osallistava kulttuuri

Toimimme monimuotoisuuden puolesta ja kunnioitamme jokaisen ainutlaatuisuutta. Meillä jokainen työntekijä voi olla oma itsensä ja jokaisella on yhdenvertaiset mahdollisuudet. Uskomme, että monimuotoisuus ja osallistaminen tekevät työnteosta hauskempaa samalla kun ne tekevät meistä paremman yhtiön kaikille.

Kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti

Olemme vahvasti sitoutuneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin, joista kohta 5 (SDG 5) edellyttää sukupuolten tasa-arvoa ja kohta 10 (SDG 10) eriarvoisuuden vähentämistä.

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet
YK:n kestävän kehityksen tavoitteet

Näissä olemme mukana

Lisää Videoita aiheesta

Telian Naistenpäivän webinaari 8.3.2021

Monimuotoisuuden avaintekijät

Olemme liittyneet paikallisiin Diversity Charter -sitoumuksiin Ruotsissa, Suomessa, Liettuassa, Virossa ja Tanskassa. Diversity Charter -sitoumukset ovat osa Euroopan komission hanketta, jonka tavoitteena on kannustaa organisaatioita kehittämään ja toteuttamaan monimuotoisuutta ja osallistamista koskevia toimintaperiaatteita.

Allekirjoittamalla Diversity Charter -sitoumuksen organisaatio sitoutuu edistämään henkilöstönsä monimuotoisuutta ja yhdenvertaisia mahdollisuuksia. Norjassa olemme monien suurten organisaatioiden tavoin liittyneet Diversity and Inclusion -verkostoon, jonka tarkoitus on keskinäinen oppiminen sukupuolten välisen tasapainon edistämiseksi.

YOUNITE-vapaaehtoistyö

YOUNITE-vapaaehtoistyö

Työntekijämme voivat osallistua palkallisella työajalla vapaaehtoistyöhön. Hankkeessa ovat yhteistyökumppaneina mm. Pelastakaa Lapset ry, Yrityskylä ja Helsinki Missio.

Lue lisää