Terese Skoog

Hei! Nimeni on Terese ja työskentelen COO Dare Traineena Tukholman pääkonttorilla Telia Companyn Chief of Operations Anders Olssonin kanssa. Hänen tiiminsä (n. 1500 ihmistä) ovat cross-border vastuussa sekä teknologioista, kuten verkko ja IT-infra, että kaupallisesta puolesta, johon taas kuuluu mm. TV-palvelut. Tavoitteenamme on, että sinä asiakkaana hyötyisit Telian edelläkävijyydestä muun muassa uusien yhteyspalveluiden (5G, SDWAN) tai markkinoiden parhaan ja toimivimman TV-tuotteen myötä. On erittäin mielenkiintoista päästä seuraamaan tuotekehitystä ja operaatioita näin strategisella tasolla.

Harjoittelijana tuen COO:ta niin yksinkertaisissa kuin hieman monimutkaisemmissakin tehtävissä. Osallistun moniin eri kokouksiin ja minulla on rooli myös kahdessa isommassa projektissa. Saan siis työssäni erinomaisen kokonaisnäkymän koko Telian liiketoimintaan, mutta pääsen myös syventämään osaamistani yksityiskohtaisemmissa projekteissa, jotka ovat valikoituneet omien mielenkiinnon kohteideni mukaan. On todella jännittävää ja opettavaista työskennellä konsernin ylimpään johtoon kuuluvan henkilön kanssa näin suuressa yrityksessä. Opin joka päivä uutta ja saan tavata telialaisia, jotka inspiroivat ja motivoivat minua työssäni.

Väittäisin Dare Trainee -roolia unelmaduuniksi, ehkä jopa alan parhaaksi vastavalmistuneelle, jos haluat työskennellä tulevaisuudessa tech-alalla. Ohjelma mahdollistaa laajan perehtymisen merkittävän yrityksen liiketoimintaan ja muutosmatkaan, lisäksi meillä on mahdollisuuksia verkostoitua talon sisällä, ystävystyä ja saada tukea 9 muulta Dare Trainee -harkkarilta ja ennen kaikkea päästä työskentelemään ylimmän johdon kanssa, vain harvalla on tähän mahdollisuus nuorena ammattilaisena.

Jos olet kunnianhimoinen ja valmis haastavaan seikkailuun, uskon, että sinun kannattaa ehdottomasti hakea DareTraineeksi vuonna 2018!