Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

It's all about networks

Katso mitä kaikkea Silicon Vallilalla on sinulle tarjota!

Meitä on jo lähes 100 — oletko sä seuraava jäsenemme?

Telia Young Talentsin eli TYT:n syli on aina auki, niin uusille kuin pidempään talossa viihtyneille työntekijöillemme. Meitä yhdistää avoimuus, uuden oppimisen into, sosiaalisuus ja positiivisuus. Haluamme, että kerhomme kautta voit tutustua toisiin telialaisiin, saada kurkistuksia erilaisiin työtehtäviin, löytää uusia uramahdollisuuksista talossa sekä kehittyä siinä samassa myös ammatillisesti.

— Haluamme verkostolla tukea sitä, että meillä Telialla työskentelee entistä osaavampia ja motivoituneempia ihmisiä, sanoo Sanna Lavonen, yksi kerhon perustajista.

Meillä ei pönötetä, vaan kaiken ytimessä on ilo ja hauskuus. Yhteydenpito ja tapahtumailmoittelu sujuu näppärästi Whatsapp- ja Facebook-ryhmien kautta. Milloin etsitään lounasseuraa tai muistutellaan kaikille avoimista tapahtumista, milloin taas jaetaan omaan työhön liittyviä pulmia tai nauretaan vedet silmissä aina ei-niin-laadukkaille off-topic vitseille.

Aktiviteettimme vaihtelevat kuukausittain aina epävirallisista afterworkeista karting-autoiluun ja kesätyöntekijöiden kastajaistilaisuudesta Lean Service Creation -workshopiin. TYT:n jäsenenä hauskuus ei rajoitu meidän firman sisälle, vaan osana kansallista Finland Young Professionals -verkostoa jäsenemme pääsevät tutustumaan myös muiden yritysten vastaaviin verkostoihin.

Vielä yksi ilon ja ylpeyden aihe, mitä emme malta olla hehkuttamatta. Toimintamme on niittänyt mainetta myös Telian sisällä. Ikioma kerhomme palkittiinkin vuotuisessa gaalassa 2017 tammikuussa arvoihimme perustuvassa kategoriassa ’Vuoden Care’ -tekona. Voitto pisti meidät vääntämään tiukemman vaihteen silmään ja tänä vuonna tarkoitus onkin tehdä kaikki isommin. Joukkoja ollaankin kasaamassa Helsingin lisäksi myös mm. Turussa ja Lahdessa.

Mikäli siis tulet meille Telialle duuniin, niin toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi TYT-perheemme jäseneksi!

TYT järjesti Telian Helsingin kesätyöntekijöille kasteen