Phoung Nguyen

Moikka! Nimeni on Phuong Nguyen ja olen kotoisin Vietnamista. Työskentelen Telia Companyn pääkonttorilla Tukholmassa People & Brand DareTrainee’na. Mentorini on konsernimme HR-johtaja Cecilia Lundin. On todella epätavallista, että kaltaiseni vastavalmistunut pääsee työskentelemään näin läheisesti merkittävän Pohjoismaisen konsernin johtoryhmäläinen kanssa ja koen olevani todella etuoikeutettu tästä mahdollisuudesta. Olen jo lyhyessä ajassa oppinut paljon Cecilialta, esimerkkinä mainittakoon syvällisempi ymmärrys Telian HR:n muutosmatkasta kohti entistä ketterämpää ja business-orientoitunutta yksikköä.

Lisäksi olen päässyt jo mukaan useampaan eri HR-projektiin, jotka liittyvät esimerkiksi HR-analytiikkaan, HRIS-projektiin sekä Younite-ohjelmaan, jossa 21 000 telialaisella on mahdollisuus tehdä vapaaehtoistyötä työajalla ja näin rakentaa parempaa yhteiskuntaa. Telialaiset ovat myös tukeneet minua suunnattomasti alkutaipaleellani ja suhtautuneet avoimesti loputtomaan uteliaisuuteeni. Minusta tuntuu, että olen oppinut todella paljon uusia asioita lyhyessä ajassa ja olen todella sitoutunut työhöni Telialla.

Telia Companyn johtoryhmä sekä toki muut telialaiset ovat antaneet minun myös toteuttaa Dare Trainee -ohjelman slogania: “Don’t be anything less, Dare to be something more!” Suosittelisinkin tätä haastavaa, mutta erittäin palkitsevaa ohjelmaa jokaiselle vastavalmistuneelle tai nuorelle ammattilaiselle, koska kyse ei ole vain yksinkertaisesta vuoden mittaisesta työtehtävästä, vaan mahdollisuudesta kehittää itseäsi ja uraasi pitkällä tähtäimellä!