Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Telia <3 Universities

Strategisen oppilaitosyhteistyön kautta haluamme tutustua ja pitää yhteyttä tulevaisuuden tekijöihin.

Pilkahduksia tulevaisuuden työmahdollisuuksista

Haluamme avittaa opiskelijoita pääsemään kiinni unelmiensa duuniin. Oppilaitosyhteistyö on parhaimmillaan silloin, kun sekä opiskelijat että yritys hyötyvät siitä tasapuolisesti. Tärkeää on pitää pilke silmäkulmassa ja rakentaa yhteistyötä myös rennommissa merkeissä.

Yhteistyön monet muodot

Oppilaitosyhteistyön myötä saamme tuoretta näkemystä liiketoimintaamme samalla, kun annamme oman käsityksemme tulevaisuuden työelämätarpeista opiskelijoille ja oppilaitoksille. Yhteistyön muodot vaihtelevat paljonkin oppilaitoksista riippuen, mutta yleisimmät muodot ovat vierailuluennot, yritysvierailut Telialle, työharjoittelujaksot ja kesätyöt, innovaatio- ja projektityöt, rekrymessut ja mentorointi. Lisäksi opiskelijat tekevät meille kymmeniä gradu-, diplomi- ja opinnäytetöitä vuodessa.

Tahot, joiden kanssa teemme yhteistyötä

Prodeko ry, Tuotantotalouden kilta, Aalto, Helsinki
HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, Helsinki
Turun kauppakorkeakoulu, Turun yliopisto, Turku
JAMK, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jyväskylä
Lappeenranta University of Technology, School of Business & Management, International Marketing Management, Lappeenranta
CEC, Communications Engineering Club, Aalto, Helsinki

Tehdäänkö yhteistyötä?

Kuulemme aina mielellämme uusista mahdollisuuksista tehdä yhteistyötä. Älä siis epäröi laittaa viestiä somessa tai osoitteeseen recruitment-fi@teliacompany.com.