Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Uusimmat blogit

Telia työllistää kesällä satoja nuoria – ”Saamme tuhansia hakemuksia vuosittain”

Telia kesätyöt

Telia Finland työllistää tänäkin vuonna yli 300 nuorta kesätyöpaikkoihin ympäri Suomen. Tänä kesänä uusia tehtäviä on avoinna muun muassa koodauksen ja analytiikan parissa.

Moni opiskelija aloittaa tai jatkaa työuraansa tänä kesänä Telialla. Kesätyöpaikkoja on avoinna muun muassa Telia Kaupoissa, asiakaspalvelussa, teknologiassa, liiketoiminnoissa, markkinoinnissa, viestinnässä ja verkonhallinnassa. Kesätyöpaikojen työtehtävissä näkyy Telian sisäinen muutos.

”Telia on todella kasvamassa uuden sukupolven operaattoriksi. Viime vuosien yritysostot, Liigan lähetysoikeudet, Assemblyn hankinta ja Telia Helsinki Data Centerin rakentaminen ovat vieneet meitä harppauksin kohti uutta. Myös kesätyöntekijät pääsevät mukaan rakentamaan tulevaisuuden telcoa”, kertoo Telia Finlandin henkilöstöjohtaja Heini Linnainmaa.

Kesätyötehtäviä avautuu Helsinkiin, Lahteen, Tampereelle, Turkuun, Jyväskylään, Vaasaan, Ouluun ja Rovaniemelle, mutta myös pienempien kaupunkien Telia kauppoihin.

Haku jatkuu helmikuun loppuun

Telian ensimmäiset kesätyöpaikat julkaistiin maanantaina 14.1. ja loput paikat aukeavat helmikuun aikana. Haku jatkuu helmikuun loppuun saakka.

Kaikki Telian kesätyöpaikat ovat nähtävissä osoitteessa: www.telia.fi/summer. Tämän lisäksi paikat julkaistaan muun muassa Oikotiellä, Monsterissa sekä Vastuullinen kesäduuni -kampanjasivustolla.

”Saamme tuhansia kesätyöhakemuksia vuosittain, mikä kertoo siitä, että työpaikkamme kiinnostavat nuoria. Tekemiemme kyselytutkimusten perusteella meillä viihdytään erinomaisesti, ja jopa 92 prosenttia suosittelisi Teliaa työnantajana tuttavilleen. Parhaimpia asioita kesätyöntekijöiden mielestä viime kesänä olivat työilmapiiri, työyhteisö ja palkka”, kertoo Telia Finlandin Talent Management Specialist Sami El-Bash.

Telia on totuttuun tapaan pääyhteistyökumppanina Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, sillä haluamme tarjota nuorille entistä laadukkaampia kesätyökokemuksia vastuullisesti ja olla kehittämässä parempia sekä ketterämpiä kesätyökäytäntöjä Suomessa.

Lisää samalta aihealueelta

Kesätyöntekijöiden blogi Ura Telialla
Lisää samasta aiheesta
Luomassa tulevaisuutta ja teknologiaa, jolla on väliä
Telia AI Hackathon - astetta erilaisempi työpäivä
Melontaa, meditointia ja maratoneja – yhdessä tekemisen iloa Telialla
Esimiehettömässä organisaatiossa työskennellään yhdessä toisilleen
Hyödynnä vapautta ja vastuuta - uskalla sanoa joo uusille kokemuksille
Assembly untuvikon silmin – 4/5 stereotypiaa kumottuna
"Täällä annetaan oikeasti mahdollisuus siihen, että kesätöissä saa opetella ja kasvaa"
Kesä 5G-maailmassa
Seuraava artikkeli
Luomassa tulevaisuutta ja teknologiaa, jolla on väliä