Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Artikkelit

Etsitkö tietoa turvallisesta puhelimenkäytöstä tai vaikka nettisurffailusta ulkomailla? Kokosimme arkea helpottavia vinkkejä ja muuta innostavaa luettavaa ajankohtaisista aiheista.
Mistä haluaisit lukea lisää?
ENCEn ja Telian menestystarina saa jatkoa – ”Tämä on ollut tärkeä sivu suomalaisessa esports-historiassa”
Suomen ylivoimaisesti menestynein e-urheilujoukkue ENCE jatkaa matkaansa maailman kärkipaikalle yhdessä Telian kanssa. Osapuolet ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen, jonka tavoitteena on edelleen vahvistaa ENCEn menestystarinaa.
Uusi EU-laki: Jatkossa tarvitset mobiilivarmenteen, kun maksat tavaroita tai palveluita puhelinlaskulla
Sadattuhannet suomalaiset ostavat puhelinlaskulle tuotteita tai palveluita. Syyskuun puolivälissä astuu voimaan uusi maksupalveludirektiivi, joka vaikuttaa kaikkeen maksamiseen – myös puhelinlaskuilla tehtäviin ostoksiin.
Ennakkomyynti sujui ennätysvauhdissa - Mikä tekee Applen uudesta älykellosta ainutlaatuisen?
Telia on tuonut ensimmäisenä Suomessa myyntiin mobiiliverkkoyhteyttä tukevien Apple-kellojen Series 3 ja Series 4 GPS + Cellural -mallit. Uutuutta on odotettu, sillä jo ennakkomyynti kävi ennätystahtiin.
Iso dronekokeilu käynnistyi – Tavoitteena kuljettaa ihmisiä ja ihmisen varaosia
Suomessa kokeillaan seuraavan kolmen kuukauden aikana muun muassa, voisivatko dronet kuljettaa elinsiirroissa tarvittavia sisäelimiä Helsingin ja Tallinnan välillä ja miten ihmisten kuljettaminen itsenäisesti lentävällä dronella onnistuu.
Käytä kelloasi kuten kännykkää - Vuoden odotetuin Apple-uutuus on nyt täällä
Apple-kellojen Series 3 ja Series 4 GPS + Cellular -älykellomallit ovat nyt ennakkomyynnissä Telialla. Aiemmin näitä himoittuja maailman myydyimmän kellosarjan uutuusmalleja ei ole saanut Suomesta. Uutuuskelloja voi käyttää missä ja milloin vain ilman kännykkääsi.
Huipputekniikalla varustetut futisautot kuljettavat vanhuksia ja lapsia junnupeleihin
Neljätoista jalkapalloseuraa sai toukokuun lopussa käyttöönsä auton, jolla voi kyyditä lapsia harjoituksiin ja otteluihin. Futisauto on myös varustettu huipputekniikalla, mikä mahdollistaa suorat videolähetykset junioriotteluista.
Älykello-opas – 6 vinkkiä älykellon ostoon
Älykelloilla voi kerätä dataa oman kunnon kehittymisestä, soittaa puheluita tai kuunnella musiikkia. Monipuolisia ominaisuuksia ei aina voi käyttää, jos älypuhelin ei ole lähistöllä jakamassa nettiä. Tässä kuusi vinkkiä, joihin kannattaa kiinnittää huomiota älykelloa ostaessa.
Huawei- ja Honor-laitteet ja Android-käyttöjärjestelmä
Google ilmoitti 20.5. rajoittavansa Android-käyttöjärjestelmän lisensointia/käyttöä Huawein valmistamissa laitteissa.
Klassinen malli trendisetterille ja sykkeenmittaaja sporttaajalle - älykello on kevään suosikkilahja
Mikä olisikaan parempi lahja valmistuvalle nuorelle kuin tyyliin sopiva älykello? Huolella valittu lahja on henkilökohtainen ja pitkäikäinen muisto antajaltaan.
Näytä lisää