Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Vaihda meille ja kerää CashPoint-pisteitä

Vaihtamalla 300 M+ -liittymään kerrytät Norwegianin CashPoint-pisteitä.

Kerrytä CashPoint-pisteitä puheliittymästä

Vaihda reissaajan unelmaliittymään ja unohda matkan jälkeiset laskuyllätykset. Rajaton 300 M+ -liittymällä surffaat rennosti reissussa ja kerrytät CashPoint -pisteitä, kun liität sen Norwegian Reward -ohjelmaan.

RAJATON 300 M+

Kaikki irti laitteestasi – rajattomasti
4G-verkon maksiminopeus 300 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa RAJATON
Puhelut ja viestit RAJATON
Netti EU/ETA-maissa 20 Gt /kk

Näin homma toimii

Onko sinulla jo Rajaton 300 M+ -liittymä?

Mainiota! Voit samoin tein rekisteröidä Rajaton 300 M+ -liittymäsi Norwegian Reward -ohjelmaan alla. Kerää CashPoint-pisteet kotiin!

Onko sinulla joku muu meiltä hankittu liittymä?

Päivitä liittymäsi Rajaton 300 M+ -liittymäksi, niin voit ottaa ilon irti kaikista all-inclusive roamingin hyödyistä. Kun liität päivitetyn liittymäsi Norwegian Reward -ohjelmaan, voit siirtää saavutetut edut käytäntöön.

Jos sinulla on L+-liittymä, jonka olet liittänyt Norwegian Reward -ohjelmaan ennen 16.5.2018, jatkuu sinulla automaattisesti CashPoint-pisteiden kerrytys. Jos haluat päivittää kyseisen liittymäsi uudeksi Rajaton 300 M+ -liittymäksi, sinun tarvitsee vain päivittää liittymätyyppi, mutta ei tarvitse uudestaan linkittää liittymääsi Reward-ohjelmaan, jos olet sen jo kerran tehnyt. 16.5.2018 jälkeen voit liittää Reward-ohjelmaan vain Rajaton M+ -liittymiä.