Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Telian Liiga-ohjelmissa sukelletaan pelejä syvemmälle – ”Tuomme pelaajat katsojille tutuksi muuallakin kuin kaukalossa”

Syyskuusta alkaen lätkäfaneille on tarjolla lähes joka ilta jotakin uutta Liiga-katsottavaa, joko suorien ottelulähetysten, täysin uudenlaisen studiokonseptin tai monipuolisten oheisohjelmien muodossa. Liigan viihteelliset ohjelmasisällöt tarjoavat kiinnostavan kurkistuksen myös ottelutapahtumien ympärille.

”Kiekkoviikko sisältää suoria ottelulähetyksiä yleensä tiistaista lauantaihin. Näiden lisäksi tarjoillaan oheisohjelmia useammalle illalle. Tekniikan ja ottelutuotantojen lisäksi viemme myös sisältötarjooman uudelle tasolle. Haluamme tarjota ohjelmissamme kiinnostavaa sisältöä myös vähemmän lätkään vihkiytyneille katsojille. Oheisohjelmissa haluamme nostaa erityisesti pelaajien persoonat ja tarinat esiin, tuoda pelaajia katsojille tutuksi muuallakin kuin kaukalossa”, kertoo Telian Liiga-sisältöjen vastaava tuottaja Kalle Takala.

Maanantai-valmentajat

Maanantaivalmentajat-ohjelmassa käydään joukkuekohtaisesti tulevan peliviikon askelmerkit läpi studioisäntä Tuomas Nyholmin johdolla. Asiantuntijoina lähetyksissä nähdään mm. Ismo Lehkosta, Ari Vallinia ja Sean Bergenheimia. Katsojat kuulevat, mitkä ovat tulevan viikon kiinnostavimmat ottelut ja miksi? Ohjelman pystyy katsomaan myös vain oman joukkueen osalta, koska se tarjoillaan jälkikäteen klippeinä.

Ari Vallin Show

Tiistai-iltoja isännöi Ari Vallin omassa nimikko-ohjelmassaan noin 15 kertaa kauden aikana. Entisenä pelaajana Vallinilla on paras pääsy kulissien taakse. Jokainen jakso kertoo aina yhden pelaajan tai muun kiekkoammattilaisen tarinaa erityisesti kaukaloiden ulkopuolella, kun ”Vanha Mestari” selvittää, millaisia persoonia Liiga-ympyröistä oikeasti löytyy. Vallin laittaa kroppansa likoon ja heittäytyy myös itselleen oudompiin rooleihin. Kauden aikana Vanha Mestari saatetaan bongata aina valmennus- tai lapsenvahtipuuhista asti.

Liigalive 360°

Keskiviikkoisin ja lauantaisin pyörii läpi illan uusi non-stop studiokonsepti nimeltä Liigalive 360°. Kyseessä on tekniseltä toteutukseltaan täysin uudenlainen virtuaalistudio. Koko illan suorassa lähetyksessä seurataan meneillään olevaa kiekkokierrosta myös erien ollessa käynnissä. Liigalive 360° poimii kiekkokierroksen mielenkiintoisimmat hetket eri paikkakunnilta ja vie katsojan sinne, missä huippusuorituksia tapahtuu.

Liigaviikko

Sunnuntai-illan Liigaviikko summaa kuluneen viikon kuumimmat puheenaiheet, värikkäimmät persoonat ja viihdyttävimmät sitaatit. Virtuaalistudiota ja grafiikkaa hyödyntäen esittelyssä ovat kiinnostavimmat ilmiöt niin kaukalosta kuin sen ulkopuoleltakin. Piristeenä ohjelmassa myös pelaajien tekemät välijuonnot sekä laadukkaat klipit otteluiden ulkopuolelta. Joka jaksossa koostetaan myös Telian Liigaviikon All Star -kentällinen. Liigaviikon sääkartta kertoo, missä päin Suomea on kuumaa ja missä kylmää. Ohjelmassa kuullaan myös paljastuksia pelaajista pelikavereiden ilmiantojen muodossa ja kuullaan tarinoita pelaajien Instagram-kuvien takaa. Liigaviikko on katsottavissa myös TV5:ltä.

”Haluamme tarjota jokaiselle suomalaiselle mahdollisuuden innostua kansallislajistamme jääkiekosta. Siksi runkosarjan aikana noin kerran kuukaudessa yksi Telian tuottamista Liigan huippuotteluista näytetään suorana myös maksuttomalla TV5-kanavalla. TV5:llä nähdään myös joukko kevään kuumia pudotuspeliotteluita sekä viikoittain Liigailta- ja Liigaviikko-ohjelmat läpi kauden”, kertoo Takala.

Kaikki Liigan noin 500 ottelua sekä ohjeisohjelmat ovat katsottavissa Telia TV:stä. Joukkuepassin ostamalla asiakas näkee kaikki haluamansa joukkueen ottelut, Liiga-passilla kaikki Liiga-ottelut sekä All Stars -passilla Liigan lisäksi NHL:n ja KHL:n tärkeimmät ottelut, myös kaikki Jokereiden matsit. Studiot ja oheisohjelmat sisältyvät passien tilaukseen.

 

Lisätietoja:

 

Kalle Takala

Liiga-sisältöjen vastaava tuottaja, Telia Finland

044 301 8101

kalle.takala@teliacompany.com

 

 

Kuvat