Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Telian ja Discoveryn yhteistyö tuo Liiga-otteluita TV5-kanavalle

Telia ja Discovery Networks Finland ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka tuo ensi kaudella valittuja jääkiekko-otteluita sekä koosteohjelmia TV5-kanavalle. 

Telian ja Discovery Networks Finlandin yhteistyön myötä osa Liigan otteluista tullaan näyttämään Discoveryn TV5-kanavalla. Valittujen otteluiden lisäksi Telia tuottaa Discoverylle jääkiekkoaiheista viikko-ohjelmaa, jossa katsojat pääsevät maistamaan Telian Liiga-tiimin tunnelmia sekä otteita viikon pelien kohokohdista.

”Jääkiekko on Suomen suosituin urheilulaji, ja olemme iloisia, että voimme Telian kanssa yhteistyössä nostaa Liigan sille kuuluvalle tasolle. Olympialaisten jääkiekkolähetykset olivat TV5:lle valtava menestys, joten haluamme jatkaa jääkiekon esittämistä TV5:lla. Discovery on avoin uudenlaisille tavoille toimia. Olympialaisissa alilisensioimme oikeuksia Ylelle, ja nyt rakennamme Liigan näkyvyyttä yhdessä Telian kanssa”, sanoo Discovery Networks Finlandin urheilupäällikkö Antti Haajanen.

"Koska Telia on Liigan uusi koti, haluamme tarjota jokaiselle suomalaiselle mahdollisuuden innostua kansallislajistamme jääkiekosta ja nauttia suomalaisten rakastamasta Liigasta. Nyt solmimamme yhteistyö Discoveryn kanssa laajentaa mahdollisuuksia kurkistaa uuden Liigan maailmaan. Haluamme tarjota myös tätä kautta makupaloja siitä, mitä olemme ylpeydellä yhdessä kiekkofanien kanssa rakentaneet rakkaudesta lajiin”, sanoo Telian jääkiekkotoimintojen johtaja, Head of Hockey Olli-Pekka Takanen.

Telia on käynyt koko kuluneen kauden ajan aktiivista vuoropuhelua sekä kiekkofanien että liigaseurojen kanssa siitä, millä tavalla tv-lähetyksiä halutaan kehittää ja miten katselukokemuksen voisi viedä uudelle tasolle.

”Pyrimme parhaalla mahdollisella tavalla huomioimaan tätä kullanarvoista palautetta kunnianhimon tasosta tinkimättä”, Takanen lupaa.

Kaikki Liigan ottelut ovat katsottavissa Telian passeilla, joista Liiga- ja Joukkuepassien myynti alkoi 4.4. ja 23.4. julkistettu All Stars -passi tulee myyntiin kesän aikana. Kaikki paketit ovat saatavilla kaikkialla Suomessa ja pelejä voi seurata eri laitteilla kaikkien operaattoreiden liittymillä.

Lisätiedot:

Telian mediapalvelu
Puh. 02040 54000
communications-fi@telia.fi

Olli-Pekka Takanen
Head of Hockey, Telia
Puh. 0408200872
etunimi.sukunimi@teliacompany.com

Eerika Roos
Viestintäjohtaja, Discovery Networks Finland
Puh. 0405925573
eerika_roos@discovery.com

Discovery Networks Finland on kasvussa oleva tv-yhtiö, jonka kanaviin kuuluvat vapaasti maanpäällisessä verkossa katsottavissa olevat tv-kanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC sekä maksukanavat Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Discovery World ja Investigation Discovery sekä urheilukanavat Eurosport 1 ja Eurosport 2. Lisäksi yhtiöllä on netti-tv-palvelu Eurosport Player.

Discovery Networks Finlandilla on noin 40 työntekijää Suomessa ja se on osa globaalia mediayhtiö Discovery Inc:ia, joka toimii yli 200 maassa tavoitteenaan tarjota laadukasta, inspiroivaa ja viihdyttävää ohjelmasisältöä kaikille ympäri maailman. Lisätietoa osoitteesta discoverynetworks.fi

 

Kuvat