Telia TV näyttää olympialaiset teräväpiirtona

2018-02-08 - Avainsanat

Telia näyttää talviolympialaiset teräväpiirtona asiakkaidensa toiveesta. Lisäsimme TV5 HD-kanavan Telia TV digiboksin sekä kaapeli-tv:n asiakkaille. Yhteistyössä Discoveryn kanssa lanseeratun HD-kanavan ansiosta Telian asiakkaat pääsevät jännittämään Suomen menestystä kisoissa entistä terävämmän kuvan kera.

”Erityisesti tv-urheilussa korostuu kuvan laatu, olemme iloisia, että voimme tarjota nyt asiakkaillemme olympialaisia teräväpiirtona. Telia TV:ssä voi katsoa muun muassa hiihtoa ja jääkiekkoa HD-lähetyksinä”, Telian tv-liiketoiminnasta vastaava Henrik Laine kertoo.

Telia laajentaa HD-kanaviensa tarjontaa seuraavaksi Kutosen ja Friin HD-kanavilla. Tiedotamme tästä lisää myöhemmin.

Kuluttajat haluavat isoja televisioita ja 4K ultra hd -kuvaa

Gotechin mukaan Viihde-elektroniikan myynti kasvoi viime vuonna eniten ultra hd -televisioissa yhteensä 68 prosenttia*. Televisiota ostavat kuluttajat päätyvät yhä useammin isoon, yli 55 tuuman kuvaruutuun. Ultra hd -televisioiden osuus on peräti 79,9 prosenttia tv-kaupan arvosta, ja yli puolet (59,4 %) kotiin tuoduista televisioista on uhd-malleja.

”Telian omassa verkkokaupassa ja myymälöissä viime vuonna myydyistä televisioista peräti 70 prosenttia oli vähintään 50 tuumaisia ja kaikista suosituin kokoluokka oli 55 tuumaa”, kertoo Laine.                        

*Lähde: http://gotech.fi/2018/01/30/kodintekniikan-kaupassa-myynnin-kasvu-73-prosenttia/

Lisätiedot medialle:

Henrik Laine, tv-liiketoiminnan johtaja, Telia
p. 0403026000
etunimi.sukunimi@teliacompany.com

 

Kuvia