Telia mahdollistaa huolettoman roamingin suomalaisten suosikkikohteissa

2018-05-15 - Avainsanat

Telia toi viime vuonna kaikkiin mobiililiittymiinsä lisämaksuttoman netin käytön EU ja ETA- alueilla sekä rajattoman liittymien käytön Pohjolassa ja Baltiassa. Nyt kuluttajien roamingedut laajenevat merkittävästi myös muualla maailmassa, kun netinkäytön päivähinnat halpenevat lähes 50:ssä uudessa suositussa matkailukohteessa. Samalla Telia yksinkertaistaa liittymävalikoimaansa asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Telian turvallinen roaming kattaa nyt EU:n ulkopuolella lähes 50 maata, joihin kuuluvat lukuisat suomalaisten tärkeimmät ja suosituimmat matkailukohteet, esimerkiksi Turkki, Thaimaa ja Yhdysvallat.

”Nyt asiakkaamme uskaltavat surffata netissä myös kaukokohteissa, sillä edullisen päivähinnoittelun ansiosta ei enää synny laskuyllätyksiä. Tämä on meille luonnollinen kehityssuunta roaming-palveluissa, ja tulemme jatkossakin panostamaan edelläkävijänä kansainvälisiin palveluihin”, sanoo Telian kuluttajaliiketoiminnan johtaja Heli Partanen.

Telian kuluttajaliittymien uuden hinnoittelun myötä nettikäytön päivähinta suosituissa matkakohteissa on maasta riippuen 4,99 € tai 9,99 €, ja sillä voi surffailla 100 megatavun edestä vuorokaudessa. Tällä määrällä hoitaa kivasti päivittäiset sosiaalisen median reissupäivitykset, etsii parhaimmat ravintolat ja nähtävyydet sekä pitää läheisetkin tietoisina matkan tapahtumista. Mikäli netinkäytön tarve on runsaampaa, ovat tutut Reissupaketit saatavilla jatkossakin erillisellä tilauksella.

Tarkemmat tiedot uudistuksesta löytyvät osoitteesta www.telia.fi/roaming.

Kaikkiin paketteihin kuuluu jatkossa aina rajaton netti kotimaassa

Roaming-uudistuksen yhteydessä Telia yksinkertaistaa kuluttaja-asiakkaiden liittymävalikoiman. Jatkossa yhtiöltä löytyy viisi valmista pakettia, joista on helppoa valita omiin tarpeisiinsa sopiva liittymä. Uudet liittymät julkaistaan keskiviikkona 16. toukokuuta.

”Yhdessä asiakkaiden kanssa rakennetut paketit vastaavat heidän tarpeitaan ja toiveitaan. Paketteihimme kuuluu myös aina rajaton kotimaan netti 4G-verkossa, ja nopein pakettimme on viritetty 5G-valmiuteen seuraavan sukupolven verkkoa varten”, Partanen sanoo.

Puhelut ja viestit ovat saatavissa oman valinnan mukaan, ja nyt myös täysin rajattomasti. Lisäksi pakettivalikoimaan kuuluu edullinen liittymävaihtoehto verkkoon kytkettäviin kodin laitteisiin.


Lisätiedot:

Telian mediapalvelu
Puh. 02040 54000
communications-fi@telia.fi

Heli Partanen
Kuluttajaliiketoiminnan johtaja
Puh. 0407159660
etunimi.sukunimi@teliacompany.com

 

Kuvia