Telia ja Sport aloittavat yhteistyön – tavoitteena mullistaa Liigan katselukokemus

2017-10-05 - Avainsanat

Telian ja Vaasan Sportin yhteistyö starttaa tänä syksynä uuden liigakauden myötä. Yhteistyökumppanuuden tavoitteena on löytää uudenlaisia yhteisiä tekemisen tapoja ja tekoja, joilla uudistetaan katselukokemusta niin halleilla kuin kotisohvilta käsin.

Telian ja Vaasan Sportin uusi yhteistyö alkoi tänään ensimmäisen tapaamisen myötä. Yhteistyösopimuksen päätavoitteena on löytää ja kehittää uudenlaisia yhteistyön muotoja. ­­Niiden avulla Telia kehittää Liigan katselukokemusta paikallisesti sekä halleissa että digitaalisesti.

Haluamme muuttaa ja kehittää Liigan seuraamista ja fanitusta uudenlaiseksi. Aloitamme suunnittelun yhdessä joukkueiden, fanien sekä asiakkaidemme kanssa tänä syksynä. Odotan todella innoissani, mitä saamme yhdessä aikaan”, kertoo Telian Head of Hockey Olli-Pekka Takanen.

”Uusi kumppani tuo varmasti uusia näkemyksiä ja ideoita Liigakiekon seuraamiseen. Maailma muuttuu koko ajan ja meidänkin pitää pysyä kehityksessä mukana ja mielellään jopa edellä”, kommentoi Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurtén.

Testausta tulevia kausia varten

Telia on Liigan uusi mediakumppani kaudesta 2018–2019 alkaen. Keväällä tehty sopimus on kestoltaan kuusivuotinen. Osana uudistuvaa mediayhteistyötä Telia tuo Liigan ottelut tarjolle entistä monipuolisemmin, katsojan ehdoilla. 5G-palvelut tulevat liigahalleihin vuosikymmenen loppuun mennessä.

Mediakumppanina Telia tuottaa Liigan tv-sisällöt ja näyttää liigaottelut suorana sekä tuottaa muuta sisältöä Liigasta.

Lisätietoja medialle:

Olli-Pekka Takanen, Head of Hockey, Telia, 040 820 0872, etunimi.sukunimi@teliacompany.com
Tomas Kurtén, Toimitusjohtaja, Vaasan Sport, 0400 827 947, tomas.kurten@vaasansport.fi

Kuvia