Telia ja Pelicans kehittävät Liigaa yhdessä

2017-10-10 - Avainsanat

Telian ja Pelicansin yhteistyö starttaa tänä syksynä uuden liigakauden myötä. Yhteistyökumppanuuden tavoitteena on löytää uudenlaisia keinoja parantaa ja rikastuttaa katselukokemusta niin halleilla kuin kotisohvilla.

Telian ja Pelicansin uusi yhteistyö alkoi tänään ensimmäisen tapaamisen myötä. Pelicans on ollut mukana Liigassa vuodesta 1999 lähtien. Telialle ensi syksynä alkava kausi on ensimmäinen kuuden vuoden mittaisesta sopimuskaudesta.

"Haluamme tuoda katsojille paljon uutta. Ihan kaikkea ei varmasti saada heti ensimmäiselle kaudelle rakennettua, mutta yhteistyömme on onneksi usean vuoden mittainen ja ehdimme sen aikana kehittää yhteistyötä paikallisten seurojen, Liigan ja fanien kanssa”, kertoo Telian Head of Hockey Olli-Pekka Takanen.

”Olemme innoissamme mahdollisuudesta palvella meidän asiakaitamme entistä paremmin ja monipuolisemmin. Teknologia kehittyy kovaa vauhtia ja haluamme olla eturintamassa hyödyntämässä sen tarjoamia mahdollisuuksia”, kommentoi Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu.

Testausta tulevia kausia varten

Telia on Liigan uusi mediakumppani kaudesta 2018–2019 alkaen. Keväällä tehty sopimus on kestoltaan kuusivuotinen. Osana uudistuvaa mediayhteistyötä Telia tuo Liigan ottelut tarjolle entistä monipuolisemmin, katsojan ehdoilla. 5G-palvelut tulevat liigahalleihin vuosikymmenen loppuun mennessä.

Mediakumppanina Telia tuottaa Liigan tv-sisällöt ja näyttää liigaottelut suorana sekä tuottaa muuta sisältöä Liigasta.

Lisätietoja medialle:

Olli-Pekka Takanen, Head of Hockey, Telia, puh. 040 820 0872, etunimi.sukunimi@teliacompany.com
Tomi-Pekka Kolu, Toimitusjohtaja, Pelicans. puh. 0400 818 611, tomi-pekka.kolu@pelicans.fi

Kuvia