Muutoksia Telia Finlandin johtoryhmässä – Jari Raposta yritysliiketoiminnan vetäjä, Tuula Heikkinen johtamaan myynti- ja palvelukanavia

2018-11-27 - Avainsanat

Jari Rapo on nimitetty Telia Finlandin yritysliiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi nykyisen yritysliiketoiminnan johtajan Jussi Salmisen siirtyessä Silmäasema Oyj:n toimitusjohtajaksi.

Jari Rapo on työskennellyt Telian palveluksessa vuodesta 1995, ja viimeiset viisi vuotta hän on johtanut Telia Finlandin kuluttaja- ja yritysliiketoiminnan myynti- ja palvelukanavia.

”Jari Rapo on ollut Telia Finlandin johtoryhmän jäsen vuodesta 2014 ja hänellä on vahvat muutoksen ja liiketoiminnan johtamiset taidot, joita tarvitaan yritysliiketoiminnan luotsaamiseksi tiukassa markkinatilanteessa. Haluamme olla uuden sukupolven toimija, New Generation Telco, ja yritysasiakkaittemme paras ICT-kumppani”, Telia Finlandin toimitusjohtaja Stein-Erik Vellan sanoo.

”Toivotan Jussi Salmiselle parhainta menestystä uusiin haasteisiin. Hän on johtanut Telia Finlandin yritysliiketoimintaa ja aiemmin myös kuluttajaliiketoimintaa vahvasti ja menestyksekkäästi”, Stein-Erik Vellan jatkaa.

Samassa yhteydessä Tuula Heikkinen on nimitetty myynti- ja palvelukanavista vastaavaksi johtajaksi ja Telia Finlandin johtoryhmän jäseneksi. Tuula Heikkinen on työskennellyt Telialla vuodesta 2000 useissa erilaisissa operatiiviseen johtamiseen sekä asiakaskokemuksen ja -ymmärryksen kehittämiseen liittyvissä tehtävissä.

”Tuula Heikkisen tausta, johtamistaidot ja ymmärrys asiakaskäyttäytymisestä ovat meille suuri etu kun viemme palvelujohtajuuttamme eteenpäin ja kasvatamme asiakastyytyväisyyttä kohti huippuaan”, Stein-Erik Vellan toteaa.

Nimitykset astuvat voimaan 1.12.2018.


KuviaLiitteet

Kuvia